ben henüz adet olamadım hala canım farlutal kullandım geçen hafta perşembe bitti bidahaki haftayıda bekleyecem olmazsam gidecem tekrar doktora sinir oldum vallaha sadece pazartesi yada salı kahve akıntım geldi okadar
şimdiye kadar olman lazımdı cnm yoksa bebiş mi var
ya kızlar çok moralim bozuk benim ben akıntı yumurta akı gibi olduğunda yumurtlama oluyor zannediyordum meğere o sıvılaşıncaymış ve ben sadece yumurta akı gibi olduğu zamnalar birlikte oldum boştan yere gitti 1 ay ya.........
ya kızlar çok moralim bozuk benim ben akıntı yumurta akı gibi olduğunda yumurtlama oluyor zannediyordum meğere o sıvılaşıncaymış ve ben sadece yumurta akı gibi olduğu zamnalar birlikte oldum boştan yere gitti 1 ay ya.........
ceylincin sen naptın korunuomusun artık cnm 1sene sonra mı başlıcan bebiş çalışmalarına
kız dur ümitlendirme beni yok bebiş olduğunu sanmıyorum hiiiiiiç belirti yok ateşimide ölçüyorum hep 36.2-36.4 bana ne oluyor bende anlamıyorum vallahaben henüz adet olamadım hala canım farlutal kullandım geçen hafta perşembe bitti bidahaki haftayıda bekleyecem olmazsam gidecem tekrar doktora sinir oldum vallaha sadece pazartesi yada salı kahve akıntım geldi okadar
şimdiye kadar olman lazımdı cnm yoksa bebiş mi var
hemen üzülme canım daha bişe belli değil bi günün gelsin bekle unutmaki spermler 2 güne kadar canlı kalabiliyor bence artık hesap kitap yapmamalıyız rasgele haftada 3-4 kere ilişki en sağlamı kim ne derse desin yumurtlamada her kadında farklı günlerde akıntı olayına ben hiç girmiyorum benim çocukluğumdan beri sürekli akıntım olur ve normalmiş her gün günlük ped kullanırım
canım şimdilik korunuyorum seneye yaz artık kısmet olursa canım sen ne yaptın
kız dur ümitlendirme beni yok bebiş olduğunu sanmıyorum hiiiiiiç belirti yok ateşimide ölçüyorum hep 36.2-36.4 bana ne oluyor bende anlamıyorum vallaha
[
hayırlısı olsun bakalım cnm nese bekle bakalım ozman 1hfta ama olmazsan kesin git doktora...
hayırlısı olsun cnm ben degittim doktora tedaviye başlayalım istersen dedi ben de acele etmek istemiorum çünkü daha yeni bıraktım korunmayı 1sene içinde olmazsa ondan sonra başlıcm tedaviye
ya ben günaşırı ilşkiyi mantıklı bulmuyorum sanki hergün görev gibi olması lazım diye düşünüyorum bebek için. o yüzden hamile kalamıyorum gibi geliyor
hayırlısı olsun cnm ben degittim doktora tedaviye başlayalım istersen dedi ben de acele etmek istemiorum çünkü daha yeni bıraktım korunmayı 1sene içinde olmazsa ondan sonra başlıcm tedaviye
ben korunmayı bıraktım 4 ay geçince pskolojim bozulmaya başladı neden hamile kalamıyorum diye doktora gittim ve 8 aydır korunmuyorum dedim 2 aydır tedavi görüyorum hala bişey yok
hayırlısı olsun canım tabiki korunmasız 1 yıl olmazsa tedavi olmak gerekir
ben eşim askerdeyken gerekli tedavimi olmak istiyorum mağlum pko ile ilgili yumurtlamalarımı düzenlemek istiyorum yoksa sorun açacak gibi me geliyor bende
iyi düşünmüşsün cnm eşin askerden gelince de hemen olur inş...
senin rahatsızlığın ne cnm ben de pko var