inş canım tabiki eşimin hbr yok söylesem mi acaba diye düşünüyorum
hiçbir problemim yok 4 yaşında bi kızım var onda istediğim ay hamile kaldım yaşım 30 onun etkisi diye moralimi bozuyor eşim
geçen ay çok ümitliydim klofifen sitrat kullandım tüm belirtileride yaşadım olmadı
kafana takmamaya çalış cnm bak ne güzel 1kızın var inş. 2.de olur sabretcnm bide hiç bi sorunyok diosun ne güzel işte....
merhaba arkdaşlar benide alın aranıza:):):
benide yaş 27 deneme 13 sonuç negatif... durum baya vahim yani
problemimiz yokmu.. öyle diyo doktor..
biraz daha doğal yollardan deneyin sonra bi tedavi yolu seçeriz dedi ama bakalım.. benim umudum kalmadı zaten
Selam kizlar bir sorum olacakti size, eger yardimci olursaniz sevinirim...
Ben 3 haftadir Folio Forte diye bir hap kullaniyorum, bebek istedigimiz icin... 19 temmuzda rahatsizlandim!dün abdestlendim...ama migdem bulaniyor devamli, sabahlari degilde öyleden sonra...haptan midir diye düsünüyorum ama ilk basladigimda öle birsey yoktu... acaba diyorum, adet görmeme ragmen, hamile olabilirmiyim?? bir kac gündür karnim da agriyor, kasiklarim falan...kafam karisti bir an, fikrinizi söylermisiniz??
tesekkürler:)
bence bi doktora görün korkutmak istemem ama bazı ilaçlar kist yapıyor biliyorsunuz umarım öyle bişey değildir bide test yap bence
test yap derken, hamile olma sansim olabilir mi?? adet olmama ragmen!!!fisfisfis
evet adet kanamanda bi farklılık olduysa üstüne görmüş olabilirsin
aaaa hamileler artmışşşefnanım,life_city, goncamm, Yarn hepinizi tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli doğar inş.bebişlerinizz