- 15 Haziran 2010
- 442
- 0
akıntı olmassa olmuyomu siz onu deyiverin bakiim kızlar bana (
haticecim herkesin belirtileri çok farklıdır. kendini kıyaslama 4 gün geçmiş bile eczaneden bir test alda yap. eğer hastalığın yoksa kesin hamilesin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akıntı olmassa olmuyomu siz onu deyiverin bakiim kızlar bana (
iyiyim canım sen nasılsın
azra yagmur nasıl anladın yani bu sonuca nasıl vardın ?
kimse beni sormamış 2 gündür neyse moralim okadar bozukki oysa kendinize iyi bakın kızlar ALLAHA EMANET OLUN KİMBİLİR BELKİ YİNE BİRGÜN GİRERİM SİTEYE BELKİ YİNE KONUŞURUZ HOŞÇAKALIN SEVGİYLE KALIN
hmm anladım saol en kısa zamanda yapıcam yani birazdan :)) inşallah gönlüme göre..
şey ben sizin gibi alıntı yapmayı bilmiyorum oyüzden yapamıyorum düz yazıyorum yani../B]
merhaba esracım msn de yoksun canım
Kızlar Merhaba bende yenilerdenim ve bende hamileyim.Rabbim tüm isteyenlere haırlısıyla hayırlı zamanda inş. nasib etsin.
Ben henüz doktor kontrolüne başlamadım karar veremiyorum Pendik Bölge Hastanesinde dr Oya Baran ve Banu Ergül varmış burada Banu hnmdan bahsediyorlar ama benim arkadaş Oya hanımı tavsiye etti kararsız kaldım bilgisi olan varsa yazabilirmi?lütfen.
kimse beni sormamış 2 gündür neyse moralim okadar bozukki oysa kendinize iyi bakın kızlar ALLAHA EMANET OLUN KİMBİLİR BELKİ YİNE BİRGÜN GİRERİM SİTEYE BELKİ YİNE KONUŞURUZ HOŞÇAKALIN SEVGİYLE KALIN
ben henüz adet olamadım hala canım farlutal kullandım geçen hafta perşembe bitti bidahaki haftayıda bekleyecem olmazsam gidecem tekrar doktora sinir oldum vallaha sadece pazartesi yada salı kahve akıntım geldi okadarben de iyiym cnm doktora gittim dün kan degerrlerim iyi çıktı ama polikistik overlarım var hemen tedaviye başlayalım istersen dedi kendiliğinden hamile kalman zor dedimafoldumben ben de acele etmek istemiorum daha korunmayı yeni bıraktım dedim ozman 1sene bekleyim sonra gel dedi işte böyle cnm....sen naptın adet oldun mu
yok canım adeti baya gecikmişti bütün belirtileride taşıyordu ama süt yapan hormonu yüksek çıktı malesefevhan hamilemiydi karıştırıyorum artık