Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

azra yagmur nasıl anladın yani bu sonuca nasıl vardın ?

canım regl gecikmesi gebeliğin en önemli belirtisidir. eğer regl geciktiği halde hamile değilsen zaten bir rahatsızlığın vardır. ama bunu bekleyerek anlayamazsın eczaneden test al eğer yumurtlama gününde birlikte olduysan hamilesindir canım.

kimse beni sormamış 2 gündür neyse moralim okadar bozukki oysa kendinize iyi bakın kızlar ALLAHA EMANET OLUN KİMBİLİR BELKİ YİNE BİRGÜN GİRERİM SİTEYE BELKİ YİNE KONUŞURUZ HOŞÇAKALIN SEVGİYLE KALIN

hmm anladım saol en kısa zamanda yapıcam yani birazdan :)) inşallah gönlüme göre..
şey ben sizin gibi alıntı yapmayı bilmiyorum oyüzden yapamıyorum düz yazıyorum yani../B]

evhancım kıyamam sana ben 10 gün girmedim benide soran olmamış :gitme: hadi ben sorayım nasılsın canım

hmm anladım saol en kısa zamanda yapıcam yani birazdan :)) inşallah gönlüme göre..
şey ben sizin gibi alıntı yapmayı bilmiyorum oyüzden yapamıyorum düz yazıyorum yani../B]

alıntıya tıklayıp yazılan yazının en altına klik yaparsan yazarsın canım. yinede önemli değil birbirimizi anlıyoruz ya

hadi bakalım güzel haberler ver bize cnm

Kızlar Merhaba bende yenilerdenim ve bende hamileyim.Rabbim tüm isteyenlere haırlısıyla hayırlı zamanda inş. nasib etsin.
Ben henüz doktor kontrolüne başlamadım karar veremiyorum Pendik Bölge Hastanesinde dr Oya Baran ve Banu Ergül varmış burada Banu hnmdan bahsediyorlar ama benim arkadaş Oya hanımı tavsiye etti kararsız kaldım bilgisi olan varsa yazabilirmi?lütfen.

hayırlı olsun canım. sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin ALLAH.
avrupa yakasındayım o arafları bilseydim yardımcı olurdum sana canm

neyin var bebek için moral bozuyorsan hepimiz üzülüyoruz ama yapacak bişey yok kendini bırakırsan eşinide ailenide mutsuz edersin lütfen pozitif düşünmeye çalış

ben henüz adet olamadım hala canım farlutal kullandım geçen hafta perşembe bitti bidahaki haftayıda bekleyecem olmazsam gidecem tekrar doktora sinir oldum vallaha sadece pazartesi yada salı kahve akıntım geldi okadar

ah canım aşk olsun ya niye böyle alınıyorsun ben sizleri her zaman düşünüyorum ama şu son günlerde ben çok yoğunum bak anca okuyup cavap yazıyorum benim işim bütün gün telefon başında yoğun olunca hem telefonda konuşup hem burayı okuyamıyorum ama sayfa hep açık

evhan sana doktorun ne ilacı verdide okadar uzun sürecekmiş tedavin benim bildiğim hormonlar için ilaç alınca hemen devreye giriyor düzeltiyor niye o kadar uzun zaman hamile kalmanı engellesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…