Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bugün adet gecikmesinin4. günü göğüslerde ve karında şişlik var ama acımıyolar.bide gebelik belirtisinde akıntı şartmı bnde akıntı yok dünden beri ? nolur cevp yazın.. :KK43:
hanımlar sorum bu lütfen cevap not: daha test yapmadım..

çıkacam o yüzden dolduruyorum sf ları.:) canım nasıl duruyon yaa 4 gündür,test yapsanaaaaa.ancak öyle anlarsın hamişliği.evet belirtilerin olabilir de

Bugün adet gecikmesinin4. günü göğüslerde ve karında şişlik var ama acımıyolar.bide gebelik belirtisinde akıntı şartmı bnde akıntı yok dünden beri ? nolur cevp yazın.. :KK43:

canım benimde göğüslerim hiç acımadı ama akıntım vardı. test yapmadın mı hala bilmiyorumkismile

Canım kişiden kişiye değişim olur diye biliyorum dediğin kadar hamile olma ihtimalin çok çok yüksek bence sen bi test yaptır derim ben

ayyy heycanlandım şimdi eşim gelsin yollicam teste bigün daha durayım dedim ama akıntı yok bende buda belirtimi ? herkez olur akıntı diyo :KK43:((

etmezmiyim tatlım inşallah hamişsindir. kusacak gibi öğürüyorum dedin ya, heveslendirmeyeyim ama bende hamiş olduğumu öğrenmeden öğürüyordum bana psikolojik demişlerdi ama değilmiş kaydirigubbakcemile5 hadi inşallaaaahhhhhh canımmm

bugün yumurtayı yiyemedim kahvaltıda :) psikolojık değildir umarım. YA NASİB YA NASİB...diyecek birşey yok başka

valla çok sabırlısın ben gecikmeyi bile beklemeden kaç test yapıyorum evde erken gebelik testi hiç eksik olmuyor inşallah bebeğin vardır

X