Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben henüz adet olamadım hala canım farlutal kullandım geçen hafta perşembe bitti bidahaki haftayıda bekleyecem olmazsam gidecem tekrar doktora sinir oldum vallaha sadece pazartesi yada salı kahve akıntım geldi okadar

şimdiye kadar olman lazımdı cnm yoksa bebiş mi var:emir_bebek:

ya kızlar çok moralim bozuk benim ben akıntı yumurta akı gibi olduğunda yumurtlama oluyor zannediyordum meğere o sıvılaşıncaymış ve ben sadece yumurta akı gibi olduğu zamnalar birlikte oldum boştan yere gitti 1 ay ya.........

ya kızlar çok moralim bozuk benim ben akıntı yumurta akı gibi olduğunda yumurtlama oluyor zannediyordum meğere o sıvılaşıncaymış ve ben sadece yumurta akı gibi olduğu zamnalar birlikte oldum boştan yere gitti 1 ay ya.........

canım üzme kendini rabbim istedikten sonra neler olmaz bol bol dua edelim canımcım ....

geç olsun güç olmasın cnm bu ay olur inş...

ceylincin sen naptın korunuomusun artık cnm 1sene sonra mı başlıcan bebiş çalışmalarına

ben henüz adet olamadım hala canım farlutal kullandım geçen hafta perşembe bitti bidahaki haftayıda bekleyecem olmazsam gidecem tekrar doktora sinir oldum vallaha sadece pazartesi yada salı kahve akıntım geldi okadar

şimdiye kadar olman lazımdı cnm yoksa bebiş mi var:emir_bebek:
kız dur ümitlendirme beni yok bebiş olduğunu sanmıyorum hiiiiiiç belirti yok ateşimide ölçüyorum hep 36.2-36.4 bana ne oluyor bende anlamıyorum vallaha

hemen üzülme canım daha bişe belli değil bi günün gelsin bekle unutmaki spermler 2 güne kadar canlı kalabiliyor bence artık hesap kitap yapmamalıyız rasgele haftada 3-4 kere ilişki en sağlamı kim ne derse desin yumurtlamada her kadında farklı günlerde akıntı olayına ben hiç girmiyorum benim çocukluğumdan beri sürekli akıntım olur ve normalmiş her gün günlük ped kullanırım

canım şimdilik korunuyorum seneye yaz artık kısmet olursa canım sen ne yaptın

hayırlısı olsun cnm ben degittim doktora tedaviye başlayalım istersen dedi ben de acele etmek istemiorum çünkü daha yeni bıraktım korunmayı 1sene içinde olmazsa ondan sonra başlıcm tedaviye

ya ben günaşırı ilşkiyi mantıklı bulmuyorum sanki hergün görev gibi olması lazım diye düşünüyorum bebek için. o yüzden hamile kalamıyorum gibi geliyor

hemen üzülme canım daha bişe belli değil bi günün gelsin bekle unutmaki spermler 2 güne kadar canlı kalabiliyor bence artık hesap kitap yapmamalıyız rasgele haftada 3-4 kere ilişki en sağlamı kim ne derse desin yumurtlamada her kadında farklı günlerde akıntı olayına ben hiç girmiyorum benim çocukluğumdan beri sürekli akıntım olur ve normalmiş her gün günlük ped kullanırım[/QUOTE]

ben de aynı fikirdeyim.geçen ay ay yumurtlama zamanını takip ettiğimi sanıyordum.meğersem farklı zamandaymış.biraz kanamam olmuştu ben de yerleşme kanaması sandım meğer adet görüyomuşum.vaktinden 1 hafta önce adet oldum yani tüm yumurtlama zamanı hesaplarım karıştı.bu ay hiç takılmadım bunlara.bakalım ne çıkacak sonuç.

hayırlısı olsun cnm ben degittim doktora tedaviye başlayalım istersen dedi ben de acele etmek istemiorum çünkü daha yeni bıraktım korunmayı 1sene içinde olmazsa ondan sonra başlıcm tedaviye

ben korunmayı bıraktım 4 ay geçince pskolojim bozulmaya başladı neden hamile kalamıyorum diye doktora gittim ve 8 aydır korunmuyorum dedim 2 aydır tedavi görüyorum hala bişey yok

ya ben günaşırı ilşkiyi mantıklı bulmuyorum sanki hergün görev gibi olması lazım diye düşünüyorum bebek için. o yüzden hamile kalamıyorum gibi geliyor

evet canım asla görev gibi görmeyeceksin korunmayı bırakınca bişe değiştirmeden normal bi şekilde devam en iyisi yoksa kafaya çok takıyoruz

hayırlısı olsun canım tabiki korunmasız 1 yıl olmazsa tedavi olmak gerekir
ben eşim askerdeyken gerekli tedavimi olmak istiyorum mağlum pko ile ilgili yumurtlamalarımı düzenlemek istiyorum yoksa sorun açacak gibi me geliyor bende

hayırlısı olsun canım tabiki korunmasız 1 yıl olmazsa tedavi olmak gerekir
ben eşim askerdeyken gerekli tedavimi olmak istiyorum mağlum pko ile ilgili yumurtlamalarımı düzenlemek istiyorum yoksa sorun açacak gibi me geliyor bende

iyi düşünmüşsün cnm eşin askerden gelince de hemen olur inş...

X