- 6 Haziran 2009
- 2.436
- 0
- 42
merhaba kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli bi deişiklik var mı
hoşgeldin canım bizler iyiyiz senden naber varmı bi değişiklik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım bizler iyiyiz senden naber varmı bi değişiklik
sanırım hepimiz yeni girdik,ya canlar yaa bugün test alacam ben pozitif yada negatif ne çıkarsa,ama kendimi hamile gibi hissetmeye başladım.göğüs uçlarım çok acıyor,bana mı öyle gldi bilmiyom ama sanki mavi damarlar gördüm.yinede merak ettim test alacam,moral bozmak yok
nekadar vardı adetine.Hadi inşallah hamilesindir:Saruboceq:
tabiki ne demek neyse artık gözün aydın diyeyim çünkü bebiş olmadığı halde adet gelmemesi dahada sinir bozucu bir durum
bidahaki tarihe ne yazayım
hala sendeki bütün o belirtilere ağzım açık kaldı vallaha
merhaba canlaaar,evhanım nasılsın adet oldunmu yaa
nereye canım,bi daha sor istersen,ben ıkacam birazdankızlaar heycanla adet gününü bekleyenler bölümüne bakarmısınız bi soru sormuştum. ((
Canım regline nekadar var inşallah hamilerindir ama yinede değilse çok üzülme
canım sen benim tarihe 22ağustos yaz 2 ay ilaç kullanacağım için bebek yok ama tarih belli olsun diye birdaha hiç bir belirtilere inanmayacağım ben bunu öğrenmiş oldum
evet canım oldum şükür rahatladım sonundaama ağrım çok oldu tabi çok gecikince
sanırım hepimiz yeni girdik,ya canlar yaa bugün test alacam ben pozitif yada negatif ne çıkarsa,ama kendimi hamile gibi hissetmeye başladım.göğüs uçlarım çok acıyor,bana mı öyle gldi bilmiyom ama sanki mavi damarlar gördüm.yinede merak ettim test alacam,moral bozmak yok
Kızlar benimde bugün reglin 13.günü bende üç gündür baş dönmesi ve haksızlık var bu kadar çabuk hamile olunmaz dimi benim hesabıma göre iki gün var yumurtlama günüme
dha var ama bilmiyorum,geçen adetim de zaten farklıydı,önce kahverengi lekeler oldu biraz, sonra adet oldum yani normal adetten de farklıydı,emin olmadığım içinde ümitlenmedim,bugünler yumurtlama günlerim ondan da olabilir ama olsun deneyecem yinede ptesi dr a gitmeyi düşünüyrum,tahlillere falan bakılsın diye..normalmi herşey bi görelim
ohhhhh inşallah tatlım hadi güzel haberlerini bekliyoruz
aaaaa ne ara oldun tatlım ben çok geçmişi mi okuyorum
inşaallah canııııım inşaallah,yumurtlama günlerim yeni geçiyor ondan da olur biilyorum ama olsun,eşim heveslendirdi bide beni,iki gündür kusacak gibi öğürüyordum,çok da gaz vardı.belli olmaz rabbim dilerse herşey olur.dua et anne adayı bize,senin duan kabul olur inşaallah