Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım kese 6 . hafta görünüyor diye biliyorum ben sen bilirsin istersen dr git ona göre sana randevu verir canımcımm

bence paztesi gitmelisin 3 gün geçmiş oluyor hem tansiyonuna boyuna kilona falan bakmalılar tavsiyeler verirler şu tarihte gel ultrasona alalım derler ihmal etme bence

evet pazartesi gidicemm ama kadı doğuma değil sağlık ocağına gideyim önce diyorumm kan testi için gittim saat geçtiği için yaptıramadımm dün pazartesi gel dediler hem kan testini tekrarlıcamm hemde doktora sorarım hemde sanırım sağlık ocağına gebelik kaydımm olacakmışş aşı olmam gereken tarihler falan sorarımm orda iyice birazdaha geçsinn giderimm kadın doğuma çünkü vajinadan ultrasonn bebğe zarar verebiliyomuş şuana gitsem sanırım vajinadan görülür o yüzden biraz daha geç gideyimm diyorumm

canım kese 6 . Hafta görünüyor diye biliyorum ben sen bilirsin istersen dr git ona göre sana randevu verir canımcımm

yaa istanbulda devlet hastanesine götürmüyo eşimm özele gidiyoruzz çok para alıyolarr o yüzdende biraz daha geç gideyimm diyorumm enazından 1 hafta geçsinn bende ozmana kadar kan testini tekrarlarımm diyorumm sağlık ocağında
bide daha önceki hastaneyi değiştiricezz eşim bidaha gelmem diye yemin verdi çok komik bişi oldu kan testi yaptırdık herzaman gittiğim hastanede dedilerki eğer doktora muayene olursan ve kan testi yaptırırsan 42 lira bende daha erken diye sadece kan tetsi dedim 36 lira aldılarr tabii sonucu aldıkk laboratuvara sordum sonuç ne diyee hiç bişi söylemiyolarr ee doktora sormucaz mı dedimm ücret dedilerr yanii tek pozitif negatif bile demedilerr eşim çok kızdı tabii bnede hadi bhcg yibilmeseydimm gebelik var mı yokmu analmıcaktıkk yanii tamamen para üzerine çalışıyolarr mantıksız olarak daha öncede bi kaç sorun yaşadıkk o yüzdenn başka hasaneye gidicez ama hangisi onu bile bilmiyoruzz araştırıcazz bakalaımm inşallah hayırlı biyerle karşılaşırız

benim eşim çalışıyor bende bunalıyorum 5 ay öncesine kadar mimarlar odasında çalışıyordum şehir değişikliği yaptık zor geliyor şimdi sizler çalışıyormusunuz
kızlar ben şirkette lyoğunum sık sık yazamıyorum
yoncacığım bende çalışan bayanlardanım bir çağrı merkezinde çalışıyorum almanyaya ürün pazarlıyoruz

adet söktürücü kullanıyorum ve yasmine başlayacağım yakında düzenlemesi için
selam canım inş. gelir adetin hangi adet söktürücü kullandın bende farlutal bi işe yaramadı hala adet olamadım bir hafta daha bekleyip tekrar doktora gideceğim
Kızlarrr size bişi sorucamm bhcg günde nekadar artmalıı bilginiz varsa cevaplayınn lütfenn

canım bildiğim kadarıyla her gün değer 2 kat artması lazım

[ı]kızlar ben şirkette lyoğunum sık sık yazamıyorum
yoncacığım bende çalışan bayanlardanım bir çağrı merkezinde çalışıyorum almanyaya ürün pazarlıyoruz[/ı]

[ı]selam canım inş. Gelir adetin hangi adet söktürücü kullandın bende farlutal bi işe yaramadı hala adet olamadım bir hafta daha bekleyip tekrar doktora gideceğim[/ı]

[ı]canım bildiğim kadarıyla her gün değer 2 kat artması lazım[/ı]

mehtapımm bende öyle biliyodumm ama dün nette şu dikkatimi çekti 2 günde 1 kat artar diye yazıyoduu tabii kafam karıştıı

yaa istanbulda devlet hastanesine götürmüyo eşimm özele gidiyoruzz çok para alıyolarr o yüzdende biraz daha geç gideyimm diyorumm enazından 1 hafta geçsinn bende ozmana kadar kan testini tekrarlarımm diyorumm sağlık ocağında
bide daha önceki hastaneyi değiştiricezz eşim bidaha gelmem diye yemin verdi çok komik bişi oldu kan testi yaptırdık herzaman gittiğim hastanede dedilerki eğer doktora muayene olursan ve kan testi yaptırırsan 42 lira bende daha erken diye sadece kan tetsi dedim 36 lira aldılarr tabii sonucu aldıkk laboratuvara sordum sonuç ne diyee hiç bişi söylemiyolarr ee doktora sormucaz mı dedimm ücret dedilerr yanii tek pozitif negatif bile demedilerr eşim çok kızdı tabii bnede hadi bhcg yibilmeseydimm gebelik var mı yokmu analmıcaktıkk yanii tamamen para üzerine çalışıyolarr mantıksız olarak daha öncede bi kaç sorun yaşadıkk o yüzdenn başka hasaneye gidicez ama hangisi onu bile bilmiyoruzz araştırıcazz bakalaımm inşallah hayırlı biyerle karşılaşırız

canımcığım sen bilirsin ama şu an bebeğinin kana ihtiyacı var sürekli kan testleri falan yaptırma bence

mehtapcım farlutal kullandığımda da gelmişti benim ama bu kezz ESTROFEM VE PRİMOLUT - N 5mg verdi canım faydası oldu bana canım dr una sor bakalım belki sana da faydası olur

kızlar hepinize merhabalar ben ayın 22 sinde hastalandım buarada mehtap sana zahmet değiştirimisin be güzelim

besmele.gif

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF
EVHAN----------------------------25 :nazar: ----------------------------------1 :nazar:
EFNANİM---------------------1300:nazar:-----------------------9:nazar:
KMEHTAP------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MASUM PİSİ---------------------------- :nazar:--------------------------------- :nazar:
MELİSAX----------------- 25:nazar:------------------------------------2 :nazar:
LİTTLEANGEL--------------------------- :nazar:-----------------------------------5:nazar:
REYANN--------------- :nazar:------------------------------------- :nazar:
SBR------------------------------------150:nazar:---------------------------------1 :nazar:
HÜMEYRA------------------------------- :nazar:--------------------------------- 1:nazar:
GNL06----------------------------------- :nazar:-------------------------------------:nazar:
MAYAAAA----------------------------100:nazar:----------------------------:nazar:
DÖZTÜRK-------------------------------------------:nazar:----------:nazar:
CANDAS------------------------------------------115:nazar:
GÜL78----------------------------------------3
TOPLAM-------------------------------1718--------------------------------------19

KIZLARR BİRAZ DAHA GAYRET EDELİM YAAA LİÜFENN DUALARIMIZ YARIMM KALMASINN

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhabalar ben ayın 22 sinde hastalandım buarada mehtap sana zahmet değiştirimisin be güzelim

tabiki ne demek neyse artık gözün aydın diyeyim çünkü bebiş olmadığı halde adet gelmemesi dahada sinir bozucu bir durum
bidahaki tarihe ne yazayım
hala sendeki bütün o belirtilere ağzım açık kaldı vallaha

X