Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benim eşim çalışıyor bende bunalıyorum 5 ay öncesine kadar mimarlar odasında çalışıyordum şehir değişikliği yaptık zor geliyor şimdi sizler çalışıyormusunuz

ben calısıorm cnm antalyadamısın? antalyanın neresndesin bende suanada manavgatta tatildeim ailemin yanında

Kızlarrr size bişi sorucamm bhcg günde nekadar artmalıı bilginiz varsa cevaplayınn lütfenn

herkese günaydınnn nasılsınızzz

aminn inşallah hayırlı ve sağlıklı olarak inşallah RABBİM TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH

ne güzel çoooook tebrik ediyorum hihoyyytlütfen bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bide canım ya çok ciddi belirtiler varmıydı

günaydın efnancımm hoşgeldin canımm nasıl gidiyor hamilelik canımcım

şimdilikk iyi sanırımm adet tarihim dündü ve çok şükür kırmızılar gelmedii bunada çok çok çok sevindimm korkuyodumm tutunmadıysa falan diyee ama hala doktora gitmedimm ne zman gitmam gerekiyo bilmiyorumm kese ne zaman görünür kalab sesi ne zaman duyulurr falan hiç bi bilgim yokk
canım yaa hala benimm aman amann bi belirtimm yokk ateşimide ölçüyürumm 36.5 36.6 civarıı 37 ye çıkmadı hala acaba derecemi yanlış demeye başladımm

ne güzel çoooook tebrik ediyorum hihoyyytlütfen bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bide canım ya çok ciddi belirtiler varmıydı

canımm 2.5 ay önce düşük yaptım o bebeğimde çok belirti yaşadım gaz sıkıntısı mide yanması ağızdan su gelmesi bulantı kusma göğüs ağrısı belirtilerimdi ama düşükten sonra adet olurken bile belirti yaşamadımm sanırım ondandırr bu bebkte hiç belirtim yok denecek kadar az sadece karnımın altı şiş oda çok hafif birazda sanki göğüslerimm kararıyoo ama ilk ilişkiden beri hep karnım şiş gibi diyodumm çok kilolu değilim göbeim hiç yoktu sanırım o yüzden farkedebildimm gaz sıkıntısı yaşamıyırumm yanii çok çok ççok az var ama o normal zamandada vardı ateşimde yüksek değill 36.6 en fazla ölçümüm dil altından hemde

şimdilikk iyi sanırımm adet tarihim dündü ve çok şükür kırmızılar gelmedii bunada çok çok çok sevindimm korkuyodumm tutunmadıysa falan diyee ama hala doktora gitmedimm ne zman gitmam gerekiyo bilmiyorumm kese ne zaman görünür kalab sesi ne zaman duyulurr falan hiç bi bilgim yokk
canım yaa hala benimm aman amann bi belirtimm yokk ateşimide ölçüyürumm 36.5 36.6 civarıı 37 ye çıkmadı hala acaba derecemi yanlış demeye başladımm

adet günün gelmedenmi öğrendin günün geçtiyse gitmelisin doktora

adet günün gelmedenmi öğrendin günün geçtiyse gitmelisin doktora

adetten 2 gün önce idrada silik çıktı emin olamadım 12 saat geçince idrar testini tekrarladımm yine silik çıktıı kan testi yaptırdıkk pozitif çıktıı adet tarihimden 1 gün geçti şuan dün adet tarihimdi ama ben şimdi gitsem çok erken değilmi daha kesede görünmez sanırımm

adetten 2 gün önce idrada silik çıktı emin olamadım 12 saat geçince idrar testini tekrarladımm yine silik çıktıı kan testi yaptırdıkk pozitif çıktıı adet tarihimden 1 gün geçti şuan dün adet tarihimdi ama ben şimdi gitsem çok erken değilmi daha kesede görünmez sanırımm

bence paztesi gitmelisin 3 gün geçmiş oluyor hem tansiyonuna boyuna kilona falan bakmalılar tavsiyeler verirler şu tarihte gel ultrasona alalım derler ihmal etme bence

X