Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hiç tedirgin olma hepimiz yaşadık bişey çıkmaz umarım allah korusun bişey olsa belirtin olurdu

günaydın herkese naber nasılsınız
azracığım senden naber nasıl gidiyor hamilelik

azra canım nasılsın nerelerdesin görüşemiyoruz uzun zamandır girmiyorsun

kızlar valla ben bir iyiyim bir kötü zor geçiyor hamilelik, bir kusup bir ayılıp bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 ama buna da şükür susup oturuyorum. nezamandır yoktum annemlerin yazlığına kaçtım valla istanbul kavruluyor yine gidicem gibi gözüküyor. sizler iyisiniz dimi canlar

sağolun kızlar inşallah sıkıntısız gider gelirim.
sizden naber sıcaklar cok kotu.
hamile arkadaslara Allah kolaylık versin.
çalışanlarada kolay gelsin valla.
hamile olupta çalışmakta zor olur değil mi.
ayyy hersey zor zor

Kepekli ekmek canım kaçta randevun benimde bugün saat 1 de randevum var pap smear testi için hakkımızda hayırlısı olsun canım

Kepekli ekmek canım kaçta randevun benimde bugün saat 1 de randevum var pap smear testi için hakkımızda hayırlısı olsun canım

benimde saat 15,30 da canım ümraniyede.insallah hayırlısı olur sende mı ılk defa yaptıracaksın.
acaba sonuclar ne zaman veriliyor.
benim gittiğim yer aile kadın sağlığı merkezi göğüs kanseri taramasıda yaparlarsa gireceğim inşallah.
bide karnıma bakar herhalde yumurta kontrolu.

Canım ben 2 hafta önce gittim yumurtaların ve rahmin utrasonunu çekti iltihap çıktı bende fitil verdi kullan gel smear testi yapıcaz dedi test sonucuda ben nette baktım 2ila 6 gün içimde biliyormuş allah yardımcımız olsunda bebeğimizi kucağımıza sağ sağlım alalım

canım 9. haftaya giriyoruz salı günü :))

evet canım bana tatil ama bundan sonra hep tatil olurum, hayırlısıyla bebişim doğsun ayrılmam ondan:))

hmm istifa mı edeceksin..özeldemiydin devlettemi acaba .
ya bu konuyu bende cok dusunuorum benim annemde ogretmen.ben hep yanlız buyudum.
kardeslerimde tabi.o yuzden bebegımı yanlız bırakmak bakıcı elınde buyutmek ıstemıorum.
ama bı taraftanda insan çalışmadan nasıl olacak diye düşünüyor.bundan önce 4 sene okul sonra hep calısma hayatı ..bide işin maddi boyutuda var tabi.
şimdilik bebek olmadıgından düsünmek için erken geliyor hep erteliyorum bu konuyu

inşallah hayırlısıyla sorunsuz gelir bebekler.
senin hiç peki iltihap belirtin varmıydı.farkediyormuydun yani.bende bisey yok gibi ama içerlerde neler oluyor bilmiyorum.

ah canım kıyamam aman olsun bebişin sağlıklı olsunda bunlar geçici şeyler sen bol bol dinlenmene bak çok kötüysen doktoruna danış belki ilaç verir

inşallah hayırlısıyla sorunsuz gelir bebekler.
senin hiç peki iltihap belirtin varmıydı.farkediyormuydun yani.bende bisey yok gibi ama içerlerde neler oluyor bilmiyorum.

Canım bende kışin çok üstüm ve kaşıntı şikayeti ile dr gittim antibiyotik kullandım geçti gibiydi son iki aydırda akintim vardı ama ben normel sandım dr gittiğimde öğrendim yani

özel canım. devlet olsak bırakırmıyım hiiiiç. Bebeğimi baktıracak kimsem yok, dediğin gibi bakıcı ellerinede veremem yani anlayacağın ev hanımı olarak 3-5 yıl otururum evimde :)))

kmehtap canım bi ricam olacak benim kırmızılar geldi bugün sonraki regl tarihimi eklermisin listeye 17 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…