Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm herseyde bi hyr vardır ltf sıkma canını rabbm hayırlı ve tez zamanda versn biz hep yanındayız göz açıp kapayana kadar gecicek 2 ay sen ilaçlarını düzenli kullan

neyse kimse beni duymuyor sanırım sizde yalnız bıraktınız beni peki madem kendinize iyi bakın

Ayyy canım benim yaaa hiç seni yalnız bırakırmıyiz yeni gördüm msj canım cook geçmiş olsun morelini fazla bozma tedavini ol daha sonra inşallah olur tez evvel bebeğin önemli olan morel unutma

canımm prolaktinin mi yüksek çıktı eğer öyleyse kafanı takma benimde yüksekti geçen sene ama ilaç kullandım düştü yani sorun değil.. Düştüğü zaman başka sorun çıkmadığı takdirde hamile kalabilirsin ben kullandım düştü şimdi yine yüksek ama hamileliğe engel olacak kadar yükselmedi bir daha hiç. Merak etme moralini yüksek tutu stres çok etkiliyor bak bende regli oluyorum lekeler gelmeye başladı benim de fsh sorunum var ilaçla büyüyor yumurtalarım benimde dün akşam moralim çok bozuldu ama sabretmek lazım olacak elbet sadece biraz daha sabır...

merhaba arkadaşlar.

bugün yazmıştım sabah idrar testim silik diyeee
veee hamileyimmm
bugün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım.
vee sonuç pozitif
49.90 falanlı küsürlü bişey çıktı.

çok mutlu olduk eşimle.
darısı tüm bekleyenlere inş..

Hatice canım bende nete fazla girmedim bugün kuaföre gittim gelincede ders çalıştım yani streste yarın dr randevusu var o yüzden stres yaptı bende

Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah esin nasıl öğrendi ve tepkisi nasıl oldu

Figen canım olanları yeni oldum canım fazla kafana takma bekle p.tesiye kadar kırmızılar gelmezse bir daha dr git bence

efnan canım kayınvalidenlere söyledin mi kız aklıma düştü ne dediler merak ettim

evet canımm söyledimm sevindiler onlarda bide mecburen söyledimm çok yorulmayayım diyee

life city tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah.bakın hamile kalıpta bizlere dua etmeyi unutmayınalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya bu topic bu kadar boş olmazdı ne oldu acaba?aloooo kıslar nredesiniz?kıs hepiniz çalışıomusunuz yoksam

efnanim kimse yok bu arada çok sevindim aldım haberini Allah tamamına erdirsin neler hissediyodun anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…