Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

efnanim geçmişe baktımda hamileymişsin tebrik ediyorum sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş doktora gittinmi???

merhaba arkadaşlar.

bugün yazmıştım sabah idrar testim silik diyeee
veee hamileyimmm
bugün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım.
vee sonuç pozitif
49.90 falanlı küsürlü bişey çıktı.

çok mutlu olduk eşimle.
darısı tüm bekleyenlere inş..

canım tebrik ederim gözün aydın çok sevindim :teytey::teytey:

çok saolun arkadaşlar
rabbim herkeze yaşatsın.

eşimle birlikte aldık sonucu zaten
ikimizinde gözleri doldu.
çok güzel günler bunlar
allah kimseye aratmasın bebeği

çok saolun arkadaşlar
rabbim herkeze yaşatsın.

eşimle birlikte aldık sonucu zaten
ikimizinde gözleri doldu.
çok güzel günler bunlar
allah kimseye aratmasın bebeği

amin diyerek baslicam kizlar ben 40 yasindayimve evleneli 1 yil olacak inanin 1 yilda yasadiklarim o kadar zorki heray ayni psikoloji oldu olmadi birde yurtdisina geldim bu yasdan sonra dr gitmayi reddeden bir koca degisik bir ulke ve gelmeyen bebekkk herseyim normal yumurtlamam fazlasiyla adetler duzenli esime bakilmasi lazim ama o gitmiyor ve kavga kiyamet aglamaktan bikdim.netice enson adetim 26 haziran hala adetim gelmedi ama gelecek cunku kasiklarim agriyor tek fark yillardir adetten once agriyan gogusler bu ay sismedi ve hic acimiyor bilmiyorum bu kadar mi zor bu bebek istemek ya

efnanim canım... birtürlü hayırlı olsun yazamadın tatlım, çoooook mutlu oldum Allah kucağınada almayı nasip etsin :emir_bebek: . doktora gittinmi herşey yolunda dimi cnm... çok öpüyorum herkesiii

amin diyerek baslicam kizlar ben 40 yasindayimve evleneli 1 yil olacak inanin 1 yilda yasadiklarim o kadar zorki heray ayni psikoloji oldu olmadi birde yurtdisina geldim bu yasdan sonra dr gitmayi reddeden bir koca degisik bir ulke ve gelmeyen bebekkk herseyim normal yumurtlamam fazlasiyla adetler duzenli esime bakilmasi lazim ama o gitmiyor ve kavga kiyamet aglamaktan bikdim.netice enson adetim 26 haziran hala adetim gelmedi ama gelecek cunku kasiklarim agriyor tek fark yillardir adetten once agriyan gogusler bu ay sismedi ve hic acimiyor bilmiyorum bu kadar mi zor bu bebek istemek ya

evet cnm gerçekten zor bi dönemden geçiyyormuşsun...
allah yardım etsn sana ne diyim.
benm 1. denememde olmadı ben ki ne kadar üzüldüm
bi seneyi düşünemiyorum.
allah yardımcın olsun
aslında eşinde bebek istiyorsa gitmeli:S

kızların işi var belliki yada evde oturanlar henüz uyanmadı zemuszemus
efnanın zaten yatılı misafirleri var

slm kızlar nasılsınız..
bugun gebelik öncesi danısmanlık için doktora gideceğim.biliyorum daha oncede gitmeliydim ama işte ihmal ettim hep.
hem smear alıcak hemde ultrasonda bakılacak sanırım.inşallah bi aksilik cıkmaz.
biraaz tedirginim nedense.

slm kızlar nasılsınız..
bugun gebelik öncesi danısmanlık için doktora gideceğim.biliyorum daha oncede gitmeliydim ama işte ihmal ettim hep.

canım rabbim kolay geçirsin hiç sıkıntı etme kendine gör bak için rahat bi şekilde güzel haberlerle döneceksin inş.

slm kızlar nasılsınız..

inşallah bişe çıkmaz canım tedirgin olmana gerek yok canım rahat tut içini sonuçta rutin kontrol için gidiyorsun normal ben bi şikayetim olmasada 6 ayda bir gidiyorum hep smear aldırıyorum

X