aminnnn ebrar teyzesiii
doktoruma sordum nolursa olsun ilacı daha önermiyor. gebelik başlangıcında ilaçlar bazı bünyelere yan etki oluşturabiliyormuş.. inan bana sorun değil kustukça allaha şükrediyorum ilk gebeliğimde bunları yaşamamıştım ve kaybetmiştim boshayallersmile
teyzesi öpsün onuu
gülüm söylediklerin içimi acıttı ya belki de aynı şeyleri bende yaşadım diye bu kadar etkiledi beni kaybetmenin ne demek olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruzsenağlama
teyzesi öpsün onuu
gülüm söylediklerin içimi acıttı ya belki de aynı şeyleri bende yaşadım diye bu kadar etkiledi beni kaybetmenin ne demek olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruzsenağlama
sende mi yaşadın kıyamam yaaa Allah birdaha göstermesin canım tam 1 sene önce 16 temmuz da kaybettim ve Allahım 1 sene sonra aynı zamanda nasip etti. Bundan sonra hep mutlu olucaz inanıyorum :lepi:
sende mi yaşadın kıyamam yaaa Allah birdaha göstermesin canım tam 1 sene önce 16 temmuz da kaybettim ve Allahım 1 sene sonra aynı zamanda nasip etti. Bundan sonra hep mutlu olucaz inanıyorum :lepi:
daha önce bahsetmiştim sanırım hatırlamıyorsun bende 29 haziranda kaybettim meleğimi bugün yeniden regl oldum inş. tez zamanda bende hamile kalırım canım dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur:Saruboceq:
daha önce bahsetmiştim sanırım hatırlamıyorsun bende 29 haziranda kaybettim meleğimi bugün yeniden regl oldum inş. tez zamanda bende hamile kalırım canım dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur:Saruboceq:
inanmıyorum ben 29 hazıranda tatildeydim inan bana okadar çok kişiyi burda karıştırıyorum ki. canım benim daha çok taze acın... dua etmem mi hiç en kısa zamanda inşallah tekrar annelik duygusunu yaşarsın tatlım. sanırım 3 ay kadar korunman şart değilmi
inanmıyorum ben 29 hazıranda tatildeydim inan bana okadar çok kişiyi burda karıştırıyorum ki. canım benim daha çok taze acın... dua etmem mi hiç en kısa zamanda inşallah tekrar annelik duygusunu yaşarsın tatlım. sanırım 3 ay kadar korunman şart değilmi
ewet canım daha çok yeni walla gülüm doktorum sadece bi regl ol tarihini bilelim ondan sonrasına bakarız dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum bi an önce yeniden yaşamak istiyorum o duyguyu
ewet canım daha çok yeni walla gülüm doktorum sadece bi regl ol tarihini bilelim ondan sonrasına bakarız dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum bi an önce yeniden yaşamak istiyorum o duyguyu
süper canım tabii doktor uygun gördüyse neden olmasın. ozaman çok yakında yumurtlama günün gelicek. inşallah yine güzel haberler alıcaksın canım dua edicem
süper canım tabii doktor uygun gördüyse neden olmasın. ozaman çok yakında yumurtlama günün gelicek. inşallah yine güzel haberler alıcaksın canım dua edicem
amin inş. gülüm allah ağzından duysun p.tesi doktorumla görüşcem bakalım ne diyecek
amin inş. gülüm allah ağzından duysun p.tesi doktorumla görüşcem bakalım ne diyecek
hadi inşallah canım. pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorum olumunekankayizsmile
azracm mrb nasılsın nasıl gidio bebişle hayat?
neyse azracım ben öğlen yemeğine gidiyorum gelince devam ederiz öpüyorum seni ve bebişiopuyorumnanaktan
İyi sayılır canım düşe kalka derler ya öyleyim. seeeeenn nasılsın bakalım opuyorumnanaktan
afiyet olsun tatlım bizde seni öpüyoruz canım opuyorumnanaktan
bnmde bulantılarım cok tatlım ya bi anda elim ayağım tutmayı verio
kmehtap canım bi ricam olacak benim kırmızılar geldi bugün sonraki regl tarihimi eklermisin listeye 17 ağustos
aynıyız işte. Doktor 1 ay daha kaldı diyor inşallah çabuk atlatırız canım. Tansiyon düşüklüğü en fenası hep yatırıyor insanı :cüvcüv:
merhaba kıslarr bu gün izinliyim eşimde izinli o yüzden pek giremedim nete eşim sürekli pc başında işleri oluyor şimdide bankaya kadar gitti öyle girdim vallaaaaaaaa kıslarrrr
nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
esracım iyi haberlerini bekliyorum canımmm