Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet GÜL buradaki yeni konumun rüya yorumlayıcısı TEBRİKLER terfi ettin opuyorumnanaktan
Allah bilir sen fal bakmasınıda bilirsin
töbe töbeee günahh ama biliyom tabiki yaa geleceği allah bilir sadece ama neden çıkıyo söylediklerim onu bilmiuom.

slm rüya yorumcum hanım ağammm nasılsın
mehtapcım sen nasılsın canım
:roflol::roflol:saol cnm iyiyim tutturabildimmi yorumda.

çok şükür karnımı doyurdum tatlımı yedim geldim allah olmayanlarada versin

ohh afiyet olsun hani bizee tatlıları götürdün kendi başınadacokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti
bu arada bugün kepekli sabah geldi ondan sonra hiç gelmedi yaa
neyse kızlar öpüldünüz yarın görüşürüz
güle kokusunu veren rabbime emanet olun

Gülcüğüm tabiki geleceği sadece Allah bilir değiştiremezsin ama işte ufak tefek şeyler maksat muhabbet olsun güzel oluyor fal işi falan ben çok severim baktırmayı
hatta birkere el falı baktırdım ozaman almanyadaydım daha afganinstanlı biri bakmıştı adama memleketindeyken yaşlı bi hoca kuranı vermiş eline öğretmiş çok ilginçti önce ismini yazıyordu ona göre numaralar çıkartıp sonra o numaraları kurana göre yorumluyordu mesela dayımın isminde 63 çıkmıştı peygamberimizin ölüm yaşı bende 12çıkmıştı 12 imamlar demişti...
ve baya kötü şeyler görmüştü bende ama söylemedi çünkü söylesem gelecekle ilgili büyük sorunlar değiştirmeye uğraşırsın olmaz Allahtan başka kimse değiştiremez vede kafanda sürekli takıntı haline gelir dedi öyle yarıda kesti
ve nedense benim falıma kim baktıysa hep karma karışık yarıda kestiler ne görüyorlar bende bilmiyorum vede kurcalamıyorum
aynısı birisi bana nazar duası okusa tamam yorgunluktan gidiyorlar bidahada okumam diyorlar CADIARZU

:hooray:buyrunnnnnnnnn buyrun efem kupanız hayırlı uğurlu olsun alkisalkisalkis

oy oyyy çok mersi şikerimm ömrüm boyunca saklıycam kupamı.
nazarı bend eokurum kiminin yıldızı alcak oluyo çok nazar değer.sende öylesin demekki..peki o adamın baktığı faldan sonra hayatında kötü bişiler oldumu.kendini böyle test edebilirsin cnm.ya bazende herşey rastlantı oluyo.

:hooray: buyur şekerim madalyan kıslar bu arada ben arapça süre falan okuduğumda aşırı esniyorum neden olabilir bilgisi olan var mı

evet üstüne bir yıl falan geçmişti eşimle tanıştım evlenmeye karar verince fırtınalar koptu babam çoook karşı çıktı sonra babaannem amcam halam falan çok karıştırdı ortalığı o günler çok bedbaht geçti 55kilo olan ben 40 kiloya düşmüştüm ruh gibi dolaşıyordum ve o adam bende çok hastane görmüş yani sık sık hastalanacağımı yeni evliydim ilk 6 ay boyunca sürekli enfeksiyon şikayetim vardı iki haftada bir hep hastanedeydim
ama demişti çok çok kötü şeyler yaşayıp geçireceksin ama söylemicem galiba dahada zorluklar bekliyor beni hayatta
ve bana baktıktan sonra daha ötekilere bakmadı yeter yoruldum dedi hep böyle oluyor
aslında yıldıznameye merak sardımda hocaya falan gitmeye çekiniyorum birazda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…