Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

farketmiyor canım fatiha falan hangisini okursam esniyorum ve yasini şerif okunurkende çok esnerim acayip bişeyim bacımm anlayamadım ben
nazar değiyo bacımm ondan esiyonn. bende esniyom okumaya başlayınca nazardan oluyoo. sıksık oku kendini..

ayy cnm çook geçmiş olsun baya badireler atlatmışsın sende. hmm demek çıkmış dedikleri.. öyle düşünme daha kötülerinden korusun allah. yıldıznamede bişi göremiyolar fazla. için rahatlıycaksa yinede bir görün. ben geçen senelerde hep rüyalarımda sağ ayağımı sakat yada kırık fln görürdüm ve sonunda rüyam çıktı ayağımı kırdım amliyat odum. rüyalar gerçekdende geleceği yansıtıyo bence.
ama fallara bişi diyemicem.

bacım neyime nazar değecek ki anam bacımm saol cevabın için canımcımmm

şimdi bişi dicem inanmıycanız ama yalanım varsa evime gitmim.. hem kaynanamla konuşuyom hem senin nzar yazını okuyom cvp vermeye çalışıyom bir esnemek tutu ağzım ayrılıcaktı kadınla konuşamadım esnemekden euzü besmele çektim öyle geçti

ay geçmiş olsun canım rüyalara bende çok inanırım benimde ufak tefek çıkar çoğu zaman benim dedem çok hastaydın geçen yıl çok ameliyatlar geçirdi üst üste ama hep sağlıklı beslendi hiç sigara içmedi doktorda belli oluyor yoksa atlatamazdı dedi bende hep onu görürüm rüyamda (allah korusun) ölmüş biz helvasını kavuruyoruz hep ağlayarak uyanıyordum ama şifasını buldu çok şükür kritik bi durumu yok

çok şükür mehtap cım allah uzun ömür versin. izmişrde bir tanıdığım var kalp gözü açık kadının çok ibadet etmekden. geçen sene geçmiş olsuna geldi bana çocuğum olcakmı diye sordum bana sen dedi yaza zayıflıycan kışa hamile olcan dedi. bende aklımda diyetisyene fln gitmek yok zaten ayakdan ameliyatlıyım yatıyom kiloda aldım. aylar sonra onun dediklerini tamamen unutmuştum diyetisyene gittim bu yaza kadar kilo verdim geçen ay izmire gittiğimde gördü şaşırdı ne kadar zayıflamışın dedi ben sana söylemiştim yaza zayıflıycanı dedi ee dedim ozaman kışada hamilemiyim dedim inşallah dedi. ama olcak senin çocuğun diyo. kadın resme yada yüzüne baksın geçmiş hakkında bilgi veriyo gelecekle ilgilide illa olcak demiyoda allahın izniyle olur inşallah diyo eğer olmuycak bişiyse olmuycak diye söylüyo

vay be çok ilginç işte kimi insanlar ermişmi desem allah böyle bi yeteneğimi hediye ediyor benim çok ilgimi çeker böyle şeyler vallaha inanırımda inşallah ozaman en geç kışa senin güzel haberlerini alırız
ah ah bide benim ne olduğum belli olsa

eğer dediği çıkarsa kışa hamileyim inşşşş :Saruboceq:senin neden belli olsa durumun kısaca özetlermisin ancak tanıyom daha sizleri

canım bu aralar benim yoğunluk başlıyor bende wc gitmiştim mağlum ara kanamam var kontrol etmek lazım arkadaşların hepsi erkek bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…