Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazar değiyo bacımm ondan esiyonn. bende esniyom okumaya başlayınca nazardan oluyoo. sıksık oku kendini..farketmiyor canım fatiha falan hangisini okursam esniyorum ve yasini şerif okunurkende çok esnerim acayip bişeyim bacımm anlayamadım ben
evet üstüne bir yıl falan geçmişti eşimle tanıştım evlenmeye karar verince fırtınalar koptu babam çoook karşı çıktı sonra babaannem amcam halam falan çok karıştırdı ortalığı o günler çok bedbaht geçti 55kilo olan ben 40 kiloya düşmüştüm ruh gibi dolaşıyordum ve o adam bende çok hastane görmüş yani sık sık hastalanacağımı yeni evliydim ilk 6 ay boyunca sürekli enfeksiyon şikayetim vardı iki haftada bir hep hastanedeydim
ama demişti çok çok kötü şeyler yaşayıp geçireceksin ama söylemicem galiba dahada zorluklar bekliyor beni hayatta
ve bana baktıktan sonra daha ötekilere bakmadı yeter yoruldum dedi hep böyle oluyor
aslında yıldıznameye merak sardımda hocaya falan gitmeye çekiniyorum birazda korkuyorum
gülümm nerdesin canımmm yorumun nedir şekerimm
bacım neyime nazar değecek ki anam bacımm saol cevabın için canımcımmm
hoşgeldinnn gelişmee esraersoy belki hamilee başkada yok cnm nasılsınkuzucuklar nasılsınız..işlerim cok yogundu yeni geldim ..gecmişi okuyamadım gelişme var mı.
nazar değiyo bacımm ondan esiyonn. bende esniyom okumaya başlayınca nazardan oluyoo. sıksık oku kendini..
ayy cnm çook geçmiş olsun baya badireler atlatmışsın sende. hmm demek çıkmış dedikleri.. öyle düşünme daha kötülerinden korusun allah. yıldıznamede bişi göremiyolar fazla. için rahatlıycaksa yinede bir görün. ben geçen senelerde hep rüyalarımda sağ ayağımı sakat yada kırık fln görürdüm ve sonunda rüyam çıktı ayağımı kırdım amliyat odum. rüyalar gerçekdende geleceği yansıtıyo bence.
ama fallara bişi diyemicem.
hoşgeldinnn gelişmee esraersoy belki hamilee başkada yok cnm nasılsın
çok şükür mehtap cım allah uzun ömür versin. izmişrde bir tanıdığım var kalp gözü açık kadının çok ibadet etmekden. geçen sene geçmiş olsuna geldi bana çocuğum olcakmı diye sordum bana sen dedi yaza zayıflıycan kışa hamile olcan dedi. bende aklımda diyetisyene fln gitmek yok zaten ayakdan ameliyatlıyım yatıyom kiloda aldım. aylar sonra onun dediklerini tamamen unutmuştum diyetisyene gittim bu yaza kadar kilo verdim geçen ay izmire gittiğimde gördü şaşırdı ne kadar zayıflamışın dedi ben sana söylemiştim yaza zayıflıycanı dedi ee dedim ozaman kışada hamilemiyim dedim inşallah dedi. ama olcak senin çocuğun diyo. kadın resme yada yüzüne baksın geçmiş hakkında bilgi veriyo gelecekle ilgilide illa olcak demiyoda allahın izniyle olur inşallah diyo eğer olmuycak bişiyse olmuycak diye söylüyo
aaa gercekten mi test yapmıs mıı haydı inşallah..masallahhh
aaa gercekten mi test yapmıs mıı haydı inşallah..masallahhh
vay be çok ilginç işte kimi insanlar ermişmi desem allah böyle bi yeteneğimi hediye ediyor benim çok ilgimi çeker böyle şeyler vallaha inanırımda inşallah ozaman en geç kışa senin güzel haberlerini alırız
ah ah bide benim ne olduğum belli olsa