Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız GÜL sen rüya mı yoruymluyorsun tam çıkıyordum görünce durdum bende anlatıyım bi tane ama cvp yazarsan hemen sevinirim çünkü çıkmam gerek canım ben yaklaşık 2 haftadır sürekli ya her gece yada 2 günde bir görümcemleri ve kayınvalidemi görüyorum aslında iyi anlaşırız ama sürekli rüyalarımda kavga ediyoruz ne demek acaba eşimde onları düşündüğün için her gece görüyorsundur diyor ama ne alaka ben acaba kayınvalidemlerle kavga mı edicem diye yatmıyorum yani anlamadım ama çok sinir bozucu bıktım artık görmekten hep dua ederek yatıyorum ama yine görüyorum

kız GÜL sen rüya mı yoruymluyorsun tam çıkıyordum görünce durdum bende anlatıyım bi tane ama cvp yazarsan hemen sevinirim çünkü çıkmam gerek canım ben yaklaşık 2 haftadır sürekli ya her gece yada 2 günde bir görümcemleri ve kayınvalidemi görüyorum aslında iyi anlaşırız ama sürekli rüyalarımda kavga ediyoruz ne demek acaba eşimde onları düşündüğün için her gece görüyorsundur diyor ama ne alaka ben acaba kayınvalidemlerle kavga mı edicem diye yatmıyorum yani anlamadım ama çok sinir bozucu bıktım artık görmekten hep dua ederek yatıyorum ama yine görüyorum

kavga tersine çıkar demekki etmiceniz. çok fazla detayı olmayan bir rüya bilinç altı rüyasıda olabilir cnm

hadi sizde benim rüyamı yorumlayın bakalım annemlerle deniz kıyısında eski bir evdeyiz tabanı çamurdan. dışarıya çıkıyom adamın birinden canlı birsürü balık alıyom denize bakıyom balıklar var.

canım bak bu da rüya tabirlerinde yazıyo
Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir.

canım bak bu da rüya tabirlerinde yazıyo
Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir.

saol cnmm bende böyle yorumlamıştım balık avladımda elimede aldım. hayırlısı olsun .ben tabirlere bakmadan yorumluyom allah bana verilen bir yetenekmi bilmiyom. çıkıyo.

ankarada bir ark. çocuğu olmuyodu msn de rüyalarını yorumlatıyodu. ne dediysem çıktı bir rüyasında hast. fln gördü ben tüp bebekle olcak cocuğun diye yorumlamıştım. aylar sonra tüp bebek yaptırdı. ne dediysen çıktı kız diye arayıp söylemişti.

hadi hayırlısı bacım
ama güzel bi yetenek kendine de yorum yapabiliyorsun ya o daha iyi

evet GÜL buradaki yeni konumun rüya yorumlayıcısı TEBRİKLER terfi ettin opuyorumnanaktan
Allah bilir sen fal bakmasınıda bilirsin

Kızlarr dua listemizi 500 yasin okuyan guruba ekletiyoruz demiştim ya yasin okuayn okumayan herkes bu cuma o topiğe gitsinn yasin duası edilecekmiş yasin bitmesine az kalmış 11 falan cumaya onuda bitireceklermiş sizide davet ettiler duasını alınn oldu mu oranınn topiğin adıı yolun yarısına gelip hamile kalamamış arkadaşlar buyrun sohbete

X