Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnmm allah hayra çıkarsın sen geçenerde yazmışsın okuduydum ama yorumlamadım kötü bilirsiniz beni die. et rüyada lafdır. ya sen kaynanana yada kaynanan sana laf edicek münakaşa gibi.annenden ayrıydın demi annenin özlemini görmüş. kafanı görmüşmü senin saçla

efnancım umreye gidiyormuşsun ne büyük mutluluktur senin için rabbim bize de nasip etsin
bebeğin çok şanslıymış maşallah bak şimdiden umreyi görecek

efnenim hayırlı yolculuklar canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kendine çok dikkat et canım

CANIM ANNEMİN ELİNDE BİR TUTAM SAÇ TELİM VARMIŞŞ
OLDU ZATEN KAYINIMLA MÜNAKAŞAMIZ OLDU sempatiksalakcinni

sen merak etme efnancım için rahat olsun mehtapla hallederiz bizz yorma kendini iyi olmana çok sevindim canımsın

CANIM ANNEMİN ELİNDE BİR TUTAM SAÇ TELİM VARMIŞŞ
OLDU ZATEN KAYINIMLA MÜNAKAŞAMIZ OLDU sempatiksalakcinni

sen bu kayının muhabbetinden önce görmüş demi rüyayı. işde et sıkıntıya çıkıyo.
annen duyup üzülmüş az saç teli ona işaret

slm eflanim cnm sen nasılsın çok sevindim ümreye gidiyormuşsun allah sağ salim geitmek gelmek nasip etsin bizlerede dua et cnm. benimde param olsa bugün giderdim orlara.

CANIMM RABBİM nasip eder sanada inşallah beni annemler göyürüyo canımm RABBİM nasip edince hiç ummadık yerden haber geliyoo inşallah sanada ve hepinize hiç ummadığınız zamanda nasip eder

efnan hoşgeldin canım nasılsın
bebiş nasıl sıkıntı yoktur inş.

efnaaannn hoşgeldin tatlım nasılsın iyimisin

kızlarr çok şükür iyi olmaya çalışıyorumm popodan iğne yedimm sabah bide kollarımm artıkk mosmor oldu iğne yemektenn ilaçlara devamm yanii inşallah RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERİR TAMAMEN amam yattığım için sanırımm lekelrimm az az geliyo artıkk ama fazla ayakta durunca renk koyulaşıyoo

efnancım umreye gidiyormuşsun ne büyük mutluluktur senin için rabbim bize de nasip etsin
bebeğin çok şanslıymış maşallah bak şimdiden umreyi görecek

inşallahh canımm RABBİM NASİP ETTİ İNŞALLAH ORAYA GİDİNCE TAM ŞİFAMI BULACAĞIMA İNANIYORUMM

cnm bir engel var hamile kalmanda benim yorumuma göre çünkü köpek iyi değildir rüyada allah bilir yinede cnm benim yorumuma takılma sen
zaten iyi bişe çıksa şaşardım diyorum herşey bi tuhaf hayatımda
evet engelim var olmazmı adet olamıyorum muhtemelen yumurtam olmadı :umursamaz:kütüm artık vallaha ne biçim oyun bu millet şak diye hamile kalır

hoşgeldin canım adetine 14 gün varsa yumurtlama dönemindesin yumurtan çatladıysa onun kanı olabilir

kızlar ben yemeğe gidiyorum

efnanimmmm canım merak ettim seni kızlarda merak ediyo bır ara gelde kızlarda özlemiş seni opuyorumnanaktan

kayınımın olayından önceydi canım
ama annemde çok önce görmüştü ben genelde gördüğüm rüyaları pek hatırlamam
ama hatırladığım bi tene var
kucağımda bir bebek oluyor ve evi yılanlar basıyor onu korumak için yılanlardan kaçıyorum ama her yer yılan ve uçan yılan gördüm havada uçuyordu resmen
valla şekerim yorumunu bekliyorum

kızlar ben çıkıyorum şekerler hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın misafir gelicek ya benim hazırlık yapıyım efnancım iyi yolculuklar sana kendine dikkat et kızlar yarın hastaneden gelince girerim artık görüşürüz opuyorumnanaktan

gülüm geçende anlatmıştım kocaman bi ev gördüm benim evimmiş ama her yer bembeyaz duvarlar yerler o kadar beyaz ki içim rahatlıyo ferahlıyorum ve çok büyük bi evdi

efnanim cnm nasıl yola çıkcan sen düşük tehliken var doktor izin verdimi. benim düşükde 10 gün önce kahve leke geldi 2-3 gün az az doktor dinlenmezsen düşer bebek dedi. kesildi diye dinlemedim 10 gün sonra gitti bebek. inşallah cnm orlar şifalı gelir. ama ben olsam korkarım düşük riski varken yola çıkmaya

bebek kızmı erkekmiydi cnm. yılanı genelde kötü derler ama süründüğü için işlerinin su gibi akıp gitceğine delalettir. eğer bebek erkekse sorunsuz muradına ercen demektir.

gülüm geçende anlatmıştım kocaman bi ev gördüm benim evimmiş ama her yer bembeyaz duvarlar yerler o kadar beyaz ki içim rahatlıyo ferahlıyorum ve çok büyük bi evdi

evinin içinde olan sıkıntılardan kurtulcan feraha kavuşcan cnm

efnenim hayırlı yolculuklar canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kendine çok dikkat et canım

teş.ederimm canımm sende bebişine dikkat et

sen merak etme efnancım için rahat olsun mehtapla hallederiz bizz yorma kendini iyi olmana çok sevindim canımsın

çok sevindimm yaa valla dualarımız yarımm kalmıcakk ne güzell

efnanimmmm canım merak ettim seni kızlarda merak ediyo bır ara gelde kızlarda özlemiş seni opuyorumnanaktan

ok canımm gelirimm birazdan yazarımm durumumu

teşekkür ederimm canımmm

rabbime güvenmekten başka çarem yokki canımm hep bebişimle umreye gitmeyi istedimm rabbim nasip etti bunu nasip eden rabbim inşallah hayırla sağlıkla dönmemide nasip edecek inanıyorumm dualarınızla dualarla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…