Gül canımcım geçenlerde kaynanam rüyasında elimde yarım kilo kadar tavuk eti görmüş poşette
ve annem elinde bir parça saçımm özledim özledim diye bağıra bağıra ağlıyormuşş neye çıkar canımm
cnmm allah hayra çıkarsın sen geçenerde yazmışsın okuduydum ama yorumlamadım kötü bilirsiniz beni die. et rüyada lafdır. ya sen kaynanana yada kaynanan sana laf edicek münakaşa gibi.annenden ayrıydın demi annenin özlemini görmüş. kafanı görmüşmü senin saçla
CANIM ANNEMİN ELİNDE BİR TUTAM SAÇ TELİM VARMIŞŞ
OLDU ZATEN KAYINIMLA MÜNAKAŞAMIZ OLDU sempatiksalakcinni
gülllllllll bişey diyecem benim rüyamı da yorumlar mısınn?
slm eflanim cnm sen nasılsın çok sevindim ümreye gidiyormuşsun allah sağ salim geitmek gelmek nasip etsin bizlerede dua et cnm. benimde param olsa bugün giderdim orlara.
efnan hoşgeldin canım nasılsın
bebiş nasıl sıkıntı yoktur inş.
efnaaannn hoşgeldin tatlım nasılsın iyimisin
efnancım umreye gidiyormuşsun ne büyük mutluluktur senin için rabbim bize de nasip etsin
bebeğin çok şanslıymış maşallah bak şimdiden umreyi görecek
zaten iyi bişe çıksa şaşardım diyorum herşey bi tuhaf hayatımdacnm bir engel var hamile kalmanda benim yorumuma göre çünkü köpek iyi değildir rüyada allah bilir yinede cnm benim yorumuma takılma sen
3aydır hamile kalmayı istiyorum işte ama korumayı bıraktığımdan 1ay sonra over kisti çıktı sonra 1aysonra doktora gittiğimde kist kaybolmuş dedi şükür.en son ilişkiden 3gün sonra ceviz büyüklüğünde açık renkli kan gibi bişe geldi ve karnım sanki adet olcam gibi şişti birkaç saat sonra fındık kdr kan geldi acaba nedir bu? ayrıca adet olmamada daha 14gün faln var acaba hamileym yoksa başka bişemi yardımcı olursanız sevinirim lütfen.. off yaa hamile kalmak istiyorumbilmiyorumkismile
Kızlarr ben çıkıyorumm ilaç saatim geldi yemek yemem lazımm
bebek kızmı erkekmiydi cnm. yılanı genelde kötü derler ama süründüğü için işlerinin su gibi akıp gitceğine delalettir. eğer bebek erkekse sorunsuz muradına ercen demektir.kayınımın olayından önceydi canım
ama annemde çok önce görmüştü ben genelde gördüğüm rüyaları pek hatırlamam
ama hatırladığım bi tene var
kucağımda bir bebek oluyor ve evi yılanlar basıyor onu korumak için yılanlardan kaçıyorum ama her yer yılan ve uçan yılan gördüm havada uçuyordu resmen
valla şekerim yorumunu bekliyorum
gülüm geçende anlatmıştım kocaman bi ev gördüm benim evimmiş ama her yer bembeyaz duvarlar yerler o kadar beyaz ki içim rahatlıyo ferahlıyorum ve çok büyük bi evdi
efnenim hayırlı yolculuklar canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kendine çok dikkat et canım
sen merak etme efnancım için rahat olsun mehtapla hallederiz bizz yorma kendini iyi olmana çok sevindim canımsın
efnanimmmm canım merak ettim seni kızlarda merak ediyo bır ara gelde kızlarda özlemiş seni opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum şekerler hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın misafir gelicek ya benim hazırlık yapıyım efnancım iyi yolculuklar sana kendine dikkat et kızlar yarın hastaneden gelince girerim artık görüşürüz opuyorumnanaktan
efnanim cnm nasıl yola çıkcan sen düşük tehliken var doktor izin verdimi. Benim düşükde 10 gün önce kahve leke geldi 2-3 gün az az doktor dinlenmezsen düşer bebek dedi. Kesildi diye dinlemedim 10 gün sonra gitti bebek. Inşallah cnm orlar şifalı gelir. Ama ben olsam korkarım düşük riski varken yola çıkmaya