Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar deli gibi ağlıyorum şu anda çok ağrıma gitti bu yazı daha önce hiç kürtaj olmadım ama en yakın arkadaşalarım oldular nekadar kötü bişey allahım

ayyy çok tüyler ürpertici ya bende anlam çıkartmaya uğraşıyorum yazının başını okurken kalbi duruyorda öyle alınıyor sandım ama bi sorun yoktu demekki kadın istememiş biz okadar uğraşıyoruz olmuyor bu hiç adil değil

GÜL sende üzdün şimdi beni kaç haftalıktı senin bebişin düştüğünde

cnm 4,5 aylıkdı. artık hissediyordum usg de görüyordum çok hareketliydi. napalım nasip değilmiş. bana ahirette şefeatçi olucak oğlum.
ama hep rüyaalarımda oğlan çocuğu görürüm herhalde o düşen oğlum diyorum allah gösteriyo bana.

ayyy kıslarrr yhaa hala yazının etkisindeyim inanın üzüleseniz diye paylaşmadım valla neler var bilmeniz istedimmm

kızlarr bu yazıdan sonra aklıma bi şarkı sözü geldi;
(Ne kadar da ufalmış bedenin göz yaşıma sığdın sen)
biz bebeklerimiz için ağlarken başkaları gözünü kırpmadan aldırıyor ya çıldırıyorum ya
ewet benim bebeğim gözyaşıma sığacak kadardısenağlama

aay kızlar çıkamadım etkisinden oooffff bebişim gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cnm 4,5 aylıkdı. artık hissediyordum usg de görüyordum çok hareketliydi. napalım nasip değilmiş. bana ahirette şefeatçi olucak oğlum.
ama hep rüyaalarımda oğlan çocuğu görürüm herhalde o düşen oğlum diyorum allah gösteriyo bana.

çok üzüldüm canım yhaaa rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun seniii canımm

çok üzüldüm canım yhaaa rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun seniii canımm
inş. canım tüm isteyenlere versin allah.

saol canım darısı başına en kısa zamanda sende bebeğini kucağına alırsın inş

inşallah saol cnm. benim umudum 2 kere hamile kaldım herhalde hamile kalmakda zorlanmam diyorum. yine alla bilirde.

canalrım hepinize etmem mi dualarımı sizde dua edin minik kuşumu sağlıklı olarak görebilelim tyzeleri prşembe gunu gidiyoruz dr la bakalım ne görecek 6. haftadayız şu anda sanırım kese dısında bişi olmaz

X