- 13 Kasım 2007
- 4.374
- 0
- 46
29 yaşındayım canım 81 liyim ve ikinciye hamileyim 7 yaşında kızım var benim durum vahim anlıcan zor günler beni bekliyo
allah yardımcın olsun kucağına almayı nasip etsin. demekki en büyüğünüz benim.senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yaşındayım canım 81 liyim ve ikinciye hamileyim 7 yaşında kızım var benim durum vahim anlıcan zor günler beni bekliyo
ayyy çok tüyler ürpertici ya bende anlam çıkartmaya uğraşıyorum yazının başını okurken kalbi duruyorda öyle alınıyor sandım ama bi sorun yoktu demekki kadın istememiş biz okadar uğraşıyoruz olmuyor bu hiç adil değil
GÜL sende üzdün şimdi beni kaç haftalıktı senin bebişin düştüğünde
allah yardımcın olsun kucağına almayı nasip etsin. demekki en büyüğünüz benim.senağlama
bulaşığım vardı biraz onu yıkayıp geldim
""""""
cnm 4,5 aylıkdı. artık hissediyordum usg de görüyordum çok hareketliydi. napalım nasip değilmiş. bana ahirette şefeatçi olucak oğlum.
ama hep rüyaalarımda oğlan çocuğu görürüm herhalde o düşen oğlum diyorum allah gösteriyo bana.
esra inş hamilesindir canım ateşin 37 üstü çıkıyomu baktınmı
inş. canım tüm isteyenlere versin allah.çok üzüldüm canım yhaaa rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun seniii canımm
saol canım darısı başına en kısa zamanda sende bebeğini kucağına alırsın inş
canım normelde ateşim 36.5i geçmezdi son 5 gündür en az 36.6 en fazla işe37.0 oluyor hayırlısı neyse o olsun artık
cnm ateşde varsa hamilelik ihtimalin yükseliyo gibi..
hoşgeldin funmak canım tebrik ederim