Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet yhaa nickine bakmak aklıma gelmedi valla geçen gün sohbetimizde sen 92 yılında işe başladım demiştinde oradan matematik hesap yaptım yanlış hatırlamıyorum ama dimi 92 yılını

cnmm valla pess nerden çıktı 92.:roflol::roflol: bu kadarmı yaşlandımm :dilcikar: 96 da başladım dimiştimm zaten yaşlılık kompleksindeyim kafamçokkarıştı

sagol pelincim sonra olmadı birkere ama çok az yani

hmm 6 gün varsa belirtileri hesaba katarsak gebe olabilirsin lekede yerleşme olabilir yinede sen umutlanma cnm takdir allahdan bekle bakalım belirtileride çok düşünme psikolojikman kendini hamile sanırsın.

cnmm valla pess nerden çıktı 92.:roflol::roflol: bu kadarmı yaşlandımm :dilcikar: 96 da başladım dimiştimm zaten yaşlılık kompleksindeyim kafamçokkarıştı

tatlımmm bende de unutkanlık başlamış baksana boşver bakımlı olduktan sonra yaşlanmak bize vız gelir tırıs gier hanımagammmkaydirigubbakcemile3

tatlımmm bende de unutkanlık başlamış baksana boşver bakımlı olduktan sonra yaşlanmak bize vız gelir tırıs gier hanımagammmkaydirigubbakcemile3

oyyy hanım ağa diyen ağzını yirimmm:icecream: kocamdan 4 yaş büyüğüm ama o benden yaşlı gösteriyo. ben giyim kuşam saç bakımıyla kendimi genç göstermeye çalışıyom :KK1:

kkııııııızzzzzzzzzzzz esraaaaaaaaaaaa sen kesin hamilesin anacım şu an hamileysen 3 hafta 1 günlük diyor eeeee yerleşme kanamasıda 3. haftada olduğuna göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaayyyy hamilesin sen kesin

kkııııııızzzzzzzzzzzz esraaaaaaaaaaaa sen kesin hamilesin anacım şu an hamileysen 3 hafta 1 günlük diyor eeeee yerleşme kanamasıda 3. haftada olduğuna göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaayyyy hamilesin sen kesin

cnmmm kesin demeee sonra yıkılır bak çıkmassaa hepimiz aynıyız üzülüyoz sonra

oyyy hanım ağa diyen ağzını yirimmm:icecream: kocamdan 4 yaş büyüğüm ama o benden yaşlı gösteriyo. ben giyim kuşam saç bakımıyla kendimi genç göstermeye çalışıyom :KK1:

kaydirigubbakcemile3 bizde yine tam tersi ben bakımlıyım eşim çok kıskanıyor yaş farkından dolayı napim diyorum seviyorum ben giyinip süslenmeyi bayanssulusmile

canım benim pek umudum yok beklicem test var evde pazartesi günü yaparım salı da regl günüm

X