Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaayy kafam karıştı iyice bencede en iyisi bekliyim adetimin geçmesini sonra hüsrana uğruyorum bak yine karar değiştirdim :KK1: evet canım yaş farkı var ama bizim aramızda yok ben kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum pek düşüncelerimiz falan uymuyor yani benim içim geçmş açıkçası kaydirigubbakcemile3 ama iyi anlaşıyoruz

bencede bekle en iyisi canım hep böyle acele edip stres yapıyoruz sonra üzülüyoruz aslında bu düşünceleri tamamen atmamız lazım kafamızdan en iyisi

ay sende benim gibisin ben bide almanyadan geldim burdaki gençlerle hiç anlaşamıyorum tuhaf tuhaf konuşmalar takıntılar dedikodu falan bende hep yaşımdan büyüklere gider gelirim ne yapim daha iyi oluyor adam akıllı muhabbet oluyor en azından gerçe hepsi bir değil tabiki bak sizlerlede çok iyi anlaşa biliyorum :lepi:

ay sende benim gibisin ben bide almanyadan geldim burdaki gençlerle hiç anlaşamıyorum tuhaf tuhaf konuşmalar takıntılar dedikodu falan bende hep yaşımdan büyüklere gider gelirim ne yapim daha iyi oluyor adam akıllı muhabbet oluyor en azından gerçe hepsi bir değil tabiki bak sizlerlede çok iyi anlaşa biliyorum :lepi:

cnm sen kaç yaşındasın bende hep yaşımdan büyüklerle konuşurum mesela arkadaş yaş ortalamam 50-60-70 yaşları çevremdekiler bunlar napim bunlarla yetiniyorum

sen kaç yaşındasın mehtapcım ama benimde arkadaşlarımın hepsi 28 yaşından büyük 30 var 33 var ay çok mu tuhafım acaba yaaaa bilmiyorumkismile bir tane arkadaşım var ilkokuldan beri ayrılmadık şimdi oda evli bir tek o benim yaşıtım o da benimle aynı kafadan zaten

kızlar dün çarsıya çiktım ben normalde hiç yorulmazken dün çıktım 5 dk sonra yorulmaya başladım ve belimi tutamadım ağrıdan ayrıca çok çok az bir kahve akıntım oldu neden acaba bana yardımcı olurmusunuz

diğer yorumları beklemim bari demekki yaşımı gösteriyom senağlamasenağlamasenağlama evt 33e girdim temmuz 4 de.senağlamasenağlama

hayır canım 26-27 falan gösteriyorsun sen tahmin edin bakalım dedin ama nickin gül78 olduğunu unuttun herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ondan direk dedim 32 mi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar dün çarsıya çiktım ben normalde hiç yorulmazken dün çıktım 5 dk sonra yorulmaya başladım ve belimi tutamadım ağrıdan ayrıca çok çok az bir kahve akıntım oldu neden acaba bana yardımcı olurmusunuz

sonra bi daha olmadıysa akıntın yerleşme kanaması olabilir canım seni umutlandırmak istemem ama sonra kafama takmak istemiyorum falan diyorsun ya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet yhaa nickine bakmak aklıma gelmedi valla geçen gün sohbetimizde sen 92 yılında işe başladım demiştinde oradan matematik hesap yaptım yanlış hatırlamıyorum ama dimi 92 yılını

hanımaga matematik hesaplamalara göreee 36 yaşındasın canım doğru mu?
o kadarmı yaşlı gösteriyommsenağlamasenağlama

cnm senin neyin varr adet yeni bitmişti dimii

hayır canım 26-27 falan gösteriyorsun sen tahmin edin bakalım dedin ama nickin gül78 olduğunu unuttun herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ondan direk dedim 32 mi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy ne eeeee kıs sen benden uyanık çıktın tamamen unuttum nıck.mi alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:eek:klava: uykum var ondandır

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kızlar bunun sizle bir alakası yok hep kullanmak istemiştim ama bir türlü olmadı bi deniyim dedim kaydirigubbakcemile3

sen kaç yaşındasın mehtapcım ama benimde arkadaşlarımın hepsi 28 yaşından büyük 30 var 33 var ay çok mu tuhafım acaba yaaaa bilmiyorumkismile bir tane arkadaşım var ilkokuldan beri ayrılmadık şimdi oda evli bir tek o benim yaşıtım o da benimle aynı kafadan zaten
ben 28 yaşındayım bayanlar kız dert etme normal bende öyleyim bu zamanda gençler bi tuhaf özenti peşindeler hep hepsi aynı değil tabiki

liste aklımda yok canım senin durumun neydi hamilemiydin yoksa günmü bekliyordun?

X