dün kocişine kızan çekiştiren bugün facede ne güzel resimleriniz var baktım maşallah diyeyimhoşbulduk evet canım yani iyi olmaya çalışıyorum işte napim bide heyecan bastı beni yine yarın adet günüm ya sözde hiç istemiyordum bu ay ama yine heyecanlanmaya başladım hayırlısı bakalım
hoşbulduk cnm. iyi olmaya çalışıyom. cnm evt 2 kere okuycan ama suyu içmeee:1no2: suyu 41 gün sonra içicen her okuyuşunda deil. hadi hayırlısı olsun inşallah şifa bulursun cnm. ben başlayamadım ya annem bana okuduya sonra ben ıspartada niyetlendim okumaya engel çıktı burda niyetlendim engel çıktı allah izin vermiyo herhalde annem okudu diye
teşekkür ederim mehtapcım bizler böyleyiz işte yaaa kadınları anlamak erkekleri anlamaktan daha zor herhaldedün adama ağzıma ne gelirse sayıyordum bugün iyiyiz çok şükür kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim mehtapcım bizler böyleyiz işte yaaa kadınları anlamak erkekleri anlamaktan daha zor herhaldedün adama ağzıma ne gelirse sayıyordum bugün iyiyiz çok şükür kaydirigubbakcemile3
amaaaaaan ben yanlış yaptım ozaman her okuyuşumda içtim kız suyu :gitme: şimdi yenidenmi başlayayım offff hep aynı suyumu okuyacağım
o benn alkisalkisalkishanım ağa gülll
aman hep öyle oluyor be güzelim ne yaparsın biz hep kendi açımızdan bakıyoruz erkekler önce başka evlendikten sonra başka diyoruz ama kesin onlarda bizim hakkımızda öyle düşünür gene biz kadınlar bir birimize açıp konuyu konuşup içimizi döküyoruz erkekler bizim gibi muhabbet etmeye bunları anlatmaya kimseyide bulamaz
resimlerin güzel çıkmış canım eşin kaç yaşında senin?
kızlar canlarım funmak yazı yazmış aay onu okudum okumaz olaydım daha da umutlandım şimdi adetten 2-3 günlük gecikmede birşey çıkmadı demiş 5 gün gecikmede silik çıkmış aaay benim gözüme yani nerden gördüysem onu şimdi onu takar dururum kafama bende ben adetime 2 gün varken yaptım negatif çıktı testin içindeki kağıttada eğer test bozuk ise yada şüpeliyse diye birşey yazıyordu 4-5 gün sonra tekrar deneyin yazıyordu acaba şimdi ben cuma günü yapsam olur mu tekrar yani eğer adet olmazsam ozamana kadar adettende 2 gün geçmiş olucak yada pazartesi falan mı yapsam ozaman 5 gün geçmiş oluyor oooff amma yazdım tabi pazartesiye kadar hastalanmazsam aaayyy kızlar kafayı kırıcam şimdi bana bişey söyleyin lütfeeeennnn
kızlar canlarım funmak yazı yazmış aay onu okudum okumaz olaydım daha da umutlandım şimdi adetten 2-3 günlük gecikmede birşey çıkmadı demiş 5 gün gecikmede silik çıkmış aaay benim gözüme yani nerden gördüysem onu şimdi onu takar dururum kafama bende ben adetime 2 gün varken yaptım negatif çıktı testin içindeki kağıttada eğer test bozuk ise yada şüpeliyse diye birşey yazıyordu 4-5 gün sonra tekrar deneyin yazıyordu acaba şimdi ben cuma günü yapsam olur mu tekrar yani eğer adet olmazsam ozamana kadar adettende 2 gün geçmiş olucak yada pazartesi falan mı yapsam ozaman 5 gün geçmiş oluyor oooff amma yazdım tabi pazartesiye kadar hastalanmazsam aaayyy kızlar kafayı kırıcam şimdi bana bişey söyleyin lütfeeeennnn
canım içinin rahat emesi için bence git kan testi yaptır kesin sonuçç canımcım
canım ben 22 yaşındayım eşim 34
aranızda baya yaş varmış gerçe önemli olan anlaşmak tabiki ama sende maşallah yaşından olgun duruyorsun ne güzel tamamlamışınız bir birinizi allah bozmasın canım hep yüzünüz gülsün
canım aman hep acele ediyoruz test için bence stress yapma bekle bir kaç gün adet olmazsan yaparsın inşallah güzel haberlerini alırız
pelincim aynı yaştayız canımmmm aaaa ne güzelll
kız yazıcak birsey bulamıyorum canımda birşey yapmak iştemiyor yazdıklarınızı okuyacak halim bile yok
kız yazıcak birsey bulamıyorum canımda birşey yapmak iştemiyor yazdıklarınızı okuyacak halim bile yok