Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız sbrcimm bu ayda olabilir belki gec döllenme olmustur onun için cıkmamıstır ama haberini alcaağımıza iananıorm

kızlar benim göbişimin deliğinin orası kanşınıyor çok fena içi değil ama etrafı işte neden acaba yaaa sinir oldum kendime elim sürekli orda hatır hutur kaşınıyorum koca göbekli erkekleer olur ya kaşırlar göbeklerini öyle oldum resmen :kedi:

Kız sbrcimm bu ayda olabilir belki gec döllenme olmustur onun için cıkmamıstır ama haberini alcaağımıza iananıorm

ay deme kız bu ay olmaaazzz ya allahın işine karışmak gibi olmasın isteyip duruyordum şimdi nankörlük gibi olmasın ama bu ay olmasınn yaa yada hayırlısı neyse o olsun

kızlarrrrr bu ne ya siteye bişey oldu giremedim bi türlü burayı da çökerttik diye korktum walla

kızlar efnan gelmedi hala yaa acaba kötü birşey mi oldu aklıma getirmek istemiyorum ama geliyor işte

eeeee bağımlılık yaptı vallaa çıkamıyorum bir türlüüü

hehehe valla hiç sorma neyse allahtan kayınvalidem telefon açtı yemek gönderiyormuş yemek yapmama gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun burdan sevgilerimi gönderiyorum kendisine opuyorumnanaktan

bu arada küçük bir not: kadın beni ders çalışıyorum zannediyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama yalan değil canım aynı zamanda internetten hem sizle yazışıyorum hem test çözüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…