Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hehehe valla hiç sorma neyse allahtan kayınvalidem telefon açtı yemek gönderiyormuş yemek yapmama gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun burdan sevgilerimi gönderiyorum kendisine opuyorumnanaktan

ohhh ne güzel kaynanam yakın değil kii yemek yapıp yollsa gerçi oğlu yemeklerini pek sevmez ama bende ne pişirsem diye düşünüyorum kıslarrr yhaa

bu arada küçük bir not: kadın beni ders çalışıyorum zannediyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bu arada küçük bir not: kadın beni ders çalışıyorum zannediyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu güzide kayınvalideyi ayakta alkıslıyorum.opuyorumnanaktan
kızlar yazmadıgıma bakmayın gidip gelip yazılanları takıp ediyorum.:1ninca:
off cok fena bugun burası.hem sıcak hem yogun.bugun hemen aksam olsa keskeakannehir

ayy bizde de tam tersine kızlar ben yapıp kayınvalideme gönderiyorum:roflol:

gerçekten mi bide sen çalışıyorsun canım yaa nasıl yetişiyorsun ben çalışmadığım halde kadın sen tek dersini çalış ben yaparım gönderirim diyor allah razı olsun vallahi çok mu yaşlı yani yapamıyormu yemeğini

benimde kaynanam uzakta ama inan Allahtan yakında değil :))
yoksa yanmıştım mısarfılge bıle gıttımde yemek temızlık herşeyını yapıyorum kafamçokkarıştı

bizimde aramızda 20 dk lık mesafe var minibüsle o yüzden rahatım bende yakınında olmak istemedim ama gidince yapıyorum tabikiiii ama kendisi bizlere pek bırakmaz pc de falan olursak hiç kaldırmaz her şeyi kendisi hazırlar asla kızmaz da şeytan kulağına kurşun kadına kendim nazar değireceğim valla

ayy yok canım ne yaşlısı gezmeyi seviyo benim kaynana bende yapıp gönderiyorum kayınpeder de yiyor ohh benim kızım bana yemek gönderdi siz ne yerseniz yiyin diyorr :roflol:

ha arada bi yapınca çağırıyor ama çok geç yiyorlar onlar ben dayanamıyorum o saate kadar

ayy yok canım ne yaşlısı gezmeyi seviyo benim kaynana bende yapıp gönderiyorum kayınpeder de yiyor ohh benim kızım bana yemek gönderdi siz ne yerseniz yiyin diyorr :roflol:

:1rolleyes: bende diyorum benim kayınpeder iyi katlanıyo walla bı de kaprıslı benimki.
begenmez ole herşeyı

kızlar bu ebrar boyle masallah... hamaratlıkta son nokta sositososito
hatun 4 de eve gidiyor o saatten sonra guvec dolma bilimum zor yemekleri yapıyor.
kayınpederininde gözüne girmiş ohh ..ondan iyisi varmı.
bende eve gidince Allahım gokten yemek dussede yesek diye beklerim.
bizim buyuklerde hep baska sehirde.
kısmet olurda hamile kalırsam yemek yapamazsam vay benim kocişimin haline .aclıktan oluruz artık.

walla canım benim kayınpeder de sürekli kızıyor sen hep böyle yapıyon diyor akşama kadar bekliyon saat 7 olunca ne yapalım diyon diyor ama nafile benim yemeklerimi de çok seviyor sen ne yapsan ben yerim kızım diyor bende gönderiyorum

bnm kayınvalidemde cok iidr aramızda 15-20 dk lık mesafe var cok gidip gelmeyiz ama her gun der gelin yemege gidince ne elimi bulaşığa değdiri ne sofra toplatır ne kurdurur misfir gibi yer içeirm temizlik yaptırcam mesela yrnla carsamba o gelicek sağolsun basnda durmaya gelinim deil kızım der zaten tek problem azıcık patavatsız ne dediğini bilmez bazen ama bizde öle deilmiz bizde yapıroz bazen

kızlar bu ebrar boyle masallah... hamaratlıkta son nokta sositososito
hatun 4 de eve gidiyor o saatten sonra guvec dolma bilimum zor yemekleri yapıyor.
kayınpederininde gözüne girmiş ohh ..ondan iyisi varmı.
bende eve gidince Allahım gokten yemek dussede yesek diye beklerim.
bizim buyuklerde hep baska sehirde.
kısmet olurda hamile kalırsam yemek yapamazsam vay benim kocişimin haline .aclıktan oluruz artık.

EBRARRRRR guvec yolllaaaaa ama kemikli etli olsun cnm cekti:kedi:

X