Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm şekerler nasılsınız ben artık büyülü bahçeyim dualarım benim gibi büyülü bahçe olmak isteyenlerezemuszemus

aay çok komik yaa meğer herkes dertliymiş kocasından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım o senin iyiliğin için diyordur annemlere gidelim kalalım falan diye ama geçer zaten bir süre sonra bulantıların gerek kalmaz yani gitmenize diğer konuya gelinceeeeeee gelinceeeee ............... ay ne söylesem ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızım adam istiyor işte sende yalvartma adamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 acaba bizde öyle olurmuyuz ki opuyorumnanaktan

benim hem işlerim youndu hemde evlenme telaşına kapıldım :1rolleyes: bırakmak zorunda kaldım.

yalvartıorm walla hatta hiç yanasmıorm adam bana yanasınca ben kusmaya gidiorm kızlar cok kötü durum

üzme kendini düzelir zamanla
eşimde askere gideceğim annemlerde kalırsın falan dedi yada onlardan biri gelir dedi bende evde kimseyi istemiyorum rahat etmek istiyorum kimseyle uğraşamam yorgun argın gelecem eve bide evimde uzamazsam çıldırırım dedim oda iyi o zaman nasıl istersen dedi garibim

sen bence bu ay hamile kalıcaksın hissediorm

kız hamilesinde bak allah mı söyletti yoksa içine mi doğdu ama adetime 2 gün kaldı bu sabah test yaptım canım negatif çıktı senin bu ay dediğin ağustosta mı kalıcam acaba bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

konular çok hızlı ilerlıyo yetışemıyorum hızınıza bilmiyorumkismile

aayyy kaydirigubbakcemile3 canım benim zamanla alışır yetişirsin merak etme bi önceki sayfada sana bişey yazdım sen ona cvp ver istersen opuyorumnanaktan

kızlarrr 1 saat gittim amma yazmışınız yaa okuyamadım valla
neler olmuş özet geçin bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…