Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

zemuszemus burda muhabbet supermiş

bir süre sonra bağımlılık yapıyor ona göre girmeden duramıyorsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evde işte okulda otobüste yolculukta her yerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amma söyledim haaa reklem gibi oldu evde işte okulda heryerde kaydirigubbakcemile3

yakında bir birimizin rüyalarına gireceğiz vallaha kafamçokkarıştı

kızlar efnandan hala bir haber gelmedi yaa korkmaya başladım allah yardımcısı olsun kızlar dua edelim ona olur mu

ayy masum çok iyi ya bende perşembe görüncem doktora bakalım yumurtlamışmıyım kaydirigubbakcemile3

valla onun haberini bekliyorum bende o yüzden çıkamadım bir türlü daha ders çalışmam lazım yemek yapmam lazım ütülerim vaarrrr var da var yani

ama haklısın canım walla ben haftasonu giremiyorum diye sinir oluyorum
benim kocis pc yi sattı geçenlerde yine alacam dedi ben buraya üye deilken karşı çıktım itaraz ettim şimdi al diyemiyorum:kedi:

inş. masumcum dur bakalım işte sende bebişinin sağlıklı olduğunu duyarsın inş..

tabi bu arada da evde yemek olmuyor çamaşırlar ütülenmiyor ders çalışılmıyor örnek ben kaydirigubbakcemile3

yaa evet bizde eve yeni bilg aldık akşamları kocam tv seyredıyo ben bilg. hiç konuşmuyoduk baktım bole olmıcak kaldırdım bende gormeyınce pekde aklıma gelmıyo :ecrin_bebek:

ama haklısın canım walla ben haftasonu giremiyorum diye sinir oluyorum
benim kocis pc yi sattı geçenlerde yine alacam dedi ben buraya üye deilken karşı çıktım itaraz ettim şimdi al diyemiyorum:kedi:

canım benimmm kıyamam inş en kısa zamanda alır merak etmee

bizde de var ama eşim gündüz turda olduğu için akşamları nette geziyor ancak o uyuduğunda ben girebiliyorum yada evde yokken yoksa kızıyor zaten sabahtan akşama kadar pc başındasın işlerini halletmedn mi diye o yüzden ısrar etmiyorum bende hatta söylemiyorum bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…