bitirirsin canım inşşş bende üniversite sınavına girip bu yıl bende yazacağım açık öğretim canım
duba hoşgeldin canım
masumcum bebiş napıyor canım iyimisiniz
zemuszemus burda muhabbet supermiş
bir süre sonra bağımlılık yapıyor ona göre girmeden duramıyorsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evde işte okulda otobüste yolculukta her yerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amma söyledim haaa reklem gibi oldu evde işte okulda heryerde kaydirigubbakcemile3
kızlar efnandan hala bir haber gelmedi yaa korkmaya başladım allah yardımcısı olsun kızlar dua edelim ona olur mu
ayy masum çok iyi ya bende perşembe görüncem doktora bakalım yumurtlamışmıyım kaydirigubbakcemile3
superr işte ne guzel bıraz kafası dagılıyo ınsanın
kafasına takılan bişeyı paylaşıyo
bir süre sonra bağımlılık yapıyor ona göre girmeden duramıyorsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evde işte okulda otobüste yolculukta her yerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amma söyledim haaa reklem gibi oldu evde işte okulda heryerde kaydirigubbakcemile3
İNŞL CATIR CATIR YUMURTLAMISSINDIRzemuszemus
tabi bu arada da evde yemek olmuyor çamaşırlar ütülenmiyor ders çalışılmıyor örnek ben kaydirigubbakcemile3
ama haklısın canım walla ben haftasonu giremiyorum diye sinir oluyorum
benim kocis pc yi sattı geçenlerde yine alacam dedi ben buraya üye deilken karşı çıktım itaraz ettim şimdi al diyemiyorum:kedi: