hehehe valla hiç sorma neyse allahtan kayınvalidem telefon açtı yemek gönderiyormuş yemek yapmama gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun burdan sevgilerimi gönderiyorum kendisine opuyorumnanaktan
bu arada küçük bir not: kadın beni ders çalışıyorum zannediyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada küçük bir not: kadın beni ders çalışıyorum zannediyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anlıyor musun bariii sorulardan hangi dersin çözüyorsun canım
masumcum hosgeldin bu arada nasılsın bebiiş iyimi..
duba sende hosgeldin aramıza
ne ben ne de o gönderiyor ama yemeğe çağırıyor bende tabikiiimmmm ben rahatım
ayy bizde de tam tersine kızlar ben yapıp kayınvalideme gönderiyorum:roflol:
benimde kaynanam uzakta ama inan Allahtan yakında değil :))
yoksa yanmıştım mısarfılge bıle gıttımde yemek temızlık herşeyını yapıyorum kafamçokkarıştı
ayy yok canım ne yaşlısı gezmeyi seviyo benim kaynana bende yapıp gönderiyorum kayınpeder de yiyor ohh benim kızım bana yemek gönderdi siz ne yerseniz yiyin diyorr :roflol:
ayy yok canım ne yaşlısı gezmeyi seviyo benim kaynana bende yapıp gönderiyorum kayınpeder de yiyor ohh benim kızım bana yemek gönderdi siz ne yerseniz yiyin diyorr :roflol:
kızlar bu ebrar boyle masallah... hamaratlıkta son nokta sositososito
hatun 4 de eve gidiyor o saatten sonra guvec dolma bilimum zor yemekleri yapıyor.
kayınpederininde gözüne girmiş ohh ..ondan iyisi varmı.
bende eve gidince Allahım gokten yemek dussede yesek diye beklerim.
bizim buyuklerde hep baska sehirde.
kısmet olurda hamile kalırsam yemek yapamazsam vay benim kocişimin haline .aclıktan oluruz artık.