Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm şekerler nasılsınız ben artık büyülü bahçeyim dualarım benim gibi büyülü bahçe olmak isteyenlerezemuszemus

AY DURUN BENDE CEKİŞTİRİİM O ZAMAN YA COK ANLAYISSIZ COK MİDEM BULANIO YEMEK YAPAMIORM YİYEMİORM İİ O ZAMAN ANNMLERDE KALALIM DEDİ BENDE GİT SEN KAL DEDİM HAYATTA RAHATIMI BOZAMAM SÜREKLİ UZANMAK İSTİORM KAYINPEDERİM VARKEN NASIL UZANAYIM.BİDE CİNS. YA ADAMA Bİ HALLER OLDU ÖNCE BEN İSTESEM NAZA CEKERDİ SİMDİ BEN İSTEMİORM YA Bİ TARAFLARIMDA AYRILMIO YILDIRDI BENİ:sinifsinif:

aay çok komik yaa meğer herkes dertliymiş kocasından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım o senin iyiliğin için diyordur annemlere gidelim kalalım falan diye ama geçer zaten bir süre sonra bulantıların gerek kalmaz yani gitmenize diğer konuya gelinceeeeeee gelinceeeee ............... ay ne söylesem ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızım adam istiyor işte sende yalvartma adamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 acaba bizde öyle olurmuyuz ki opuyorumnanaktan

evet canım yaa bence bize iki diploma falan vermeleri lazım kimileri burun kıvırır amaan açıköğretimmi diye ama bence daha zor ben de kurslara falanda gidemiyorum eşimin kıskançlığı yüzünden kendimce çalışıyorum işte sen neden bıraktın keşke devam etseydin ne okuyordun bende çocuk olursa nasıl ders çalışırım diye düşünüyorum ama belli olmaz bu gidişle ben okulu bitirince falan hamile kalıcam zaten kaydirigubbakcemile3

benim hem işlerim youndu hemde evlenme telaşına kapıldım :1rolleyes: bırakmak zorunda kaldım.

aay çok komik yaa meğer herkes dertliymiş kocasından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım o senin iyiliğin için diyordur annemlere gidelim kalalım falan diye ama geçer zaten bir süre sonra bulantıların gerek kalmaz yani gitmenize diğer konuya gelinceeeeeee gelinceeeee ............... Ay ne söylesem ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızım adam istiyor işte sende yalvartma adamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 acaba bizde öyle olurmuyuz ki opuyorumnanaktan

yalvartıorm walla hatta hiç yanasmıorm adam bana yanasınca ben kusmaya gidiorm kızlar cok kötü durum

AY DURUN BENDE CEKİŞTİRİİM O ZAMAN YA COK ANLAYISSIZ COK MİDEM BULANIO YEMEK YAPAMIORM YİYEMİORM İİ O ZAMAN ANNMLERDE KALALIM DEDİ BENDE GİT SEN KAL DEDİM HAYATTA RAHATIMI BOZAMAM SÜREKLİ UZANMAK İSTİORM KAYINPEDERİM VARKEN NASIL UZANAYIM.BİDE CİNS. YA ADAMA Bİ HALLER OLDU ÖNCE BEN İSTESEM NAZA CEKERDİ SİMDİ BEN İSTEMİORM YA Bİ TARAFLARIMDA AYRILMIO YILDIRDI BENİ:sinifsinif:

üzme kendini düzelir zamanla
eşimde askere gideceğim annemlerde kalırsın falan dedi yada onlardan biri gelir dedi bende evde kimseyi istemiyorum rahat etmek istiyorum kimseyle uğraşamam yorgun argın gelecem eve bide evimde uzamazsam çıldırırım dedim oda iyi o zaman nasıl istersen dedi garibim

kızlarrr 1 saat gittim amma yazmışınız yaa okuyamadım valla
neler olmuş özet geçin bana kaydirigubbakcemile3

X