Kızlar bugün kızzz kardeşimle konuştum dün dr gitmiş keseyi görmüş 5haftaki 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım demiş dr
Hade ben kaçtııım:)
kızım git artık evine yaaaaaaaaaa oh ne güzel armut piş ağzıma düş biz napalım haaaaaa napalımmmmmmmmmmm
ayyy napayım kızzzz evde yalnız sıkılıyodum burda iyi oluyodu ama bi yandanda kocamı özledim akşamları yanımda olacak beraber bebişimizin tekmelerini duycaz inşallah
evet tatlım gidin artık babanızla vakit geçirin
ben kaçtım kızlar site çok yavaş zati sinir bastı toparlanıymda evime gidiym
pkoluyum canım:) sen ne alemdesin? Hoşgeldin zeynep ben:)
EVET CANIM ULTRASONLA BELLI OLUYO HORMON TAHLILLERINE BAKILIYO BELIRTILERI ADET DUZENSIZLIGI KILLANMA KILO ARTISI YANI VARSA BI ANORMALLIK O PIS PCO YUZUNDENDIR:)Pko dediginiz sey ultrasonla gorulen biseyymidir. Nasil teshis konur..
ayyy tebrık ederım hamılemısınnnnkızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar a.e.o
Kızlar bugün kızzz kardeşimle konuştum dün dr gitmiş keseyi görmüş 5haftaki 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım demiş dr
esracım senindemi benim gibi kızkardeşin hamile görüyonmu biz tembel çıktık herkes ole diyooo sinir oluyorummm
merhaba ben kübra mehtep yeni katıldım.İNŞALLAH HAYIR GETİRİR bizee BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM