Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızım git artık evine yaaaaaaaaaa oh ne güzel armut piş ağzıma düş biz napalım haaaaaa napalımmmmmmmmmmm

ayyy napayım kızzzz evde yalnız sıkılıyodum burda iyi oluyodu ama bi yandanda kocamı özledim akşamları yanımda olacak beraber bebişimizin tekmelerini duycaz inşallah :KK1::KK1: :KK1: :KK1:

slm kızlar bende yazı cevaplama paneli görünmüyor o yüzden topiğin 3 . sünü açıyorum hepinizi oraya bekliyorum

esracım senindemi benim gibi kızkardeşin hamile görüyonmu biz tembel çıktık herkes ole diyooo sinir oluyorummm

kizlar benim reglim haftaya!
umarim bebis bu sefer olmustur!
gerci icimde heyecan kalmadi artikkkk!
zamana biraktim!
hemen olmaz dediler,rahatlattilar.Fakat ben tez canli biriyim.hemen olsun istiyorum.
o yüzden düsünmemeye calisiyorum. gecen ay regliyi görünce cok üzüldüm bu ay da ayni seyi yasamak istemiyorum.
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
bicir bicir bir bebisim olsun yahu.
aman ben 9 ay da bekleyemem yahu :)

Arkadaşlar merhaba bugün üye oldum. bu ay takvim yöntemine göre baktım. hamilelik şansı yüksek dönemde korunmadım. adetimede henüz 10 gün var. testi adet döneminden sonra yapmak gerekir diyolar ama ben merak ediyorum olmuşmudur diye ne yapmalıyım.. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn:KK43:(((( yaşadınız mı böyle bırsey?

X