Selam arakadaşlar bende aranıza yeni katıldım size sormak istediğim şeyler var yardımcı olursanz sevnirim :)
24 kasım adet başlangıcım ama 23 kaısmda korunmadık adet bittikten sonrada korunmadan bi kaç kez birlikte olduk
ve 12 13 gün bende yumurta akı kıvamında akıntılar başladı ve onun yanında sol kasığımda karnımda ağrılar başladı özellikle sabahları oluyor ayaklarımda uyuşma da olmakta sabahları midem de bide yanma var . Ben adetten 13 gün sonra test yaptım fakat negatif çıktı ama bende de anormal derecede farkılılıklar başladı . Adet sacısı çekmezken 10 gündür bi sancı başladı hamile olma ihtimalim varmı ? ve çocukta düşünüyoruz ?
slm kızlar nasılsınız bakalımm
Kızlar ben çıktım çok yoğun yine burası öpüyorum hepinizi
Benden o şekilde düşünüyorum fakat diyorum ya hiç böyle olmamıştımgöğüs kafesimde de şiddetli ağrılar başladı .
Artık 10 15 gün daha beklicem bu ilk denememiz 11 aylık evliyim
inşallah canım hamilesindir dualarım seninle
bu arada nasılsınız kızlar kaç gündür giremedim hamile varmı ?
bu arada nasılsınız kızlar kaç gündür giremedim hamile varmı ?
Hoşgeldin feyza yeni haöiş haberimiz yok maalesefSenin yumoş niye çatlamıyor?
hoşbulduk canım bende polikistik over var pkoluyum seninle konuşmuştuk sanırım senin şikayetinde aynıydı yanlış hatırlamıyosam ayrıca benim prolaktin yüksekti ama düştü klomen + ovitrelle çatlatma tedavisi gördüm ama işe yaramadı ..aslında yaradıda yaramadı 3 ay denedik yumurtalar çok iyi gelişti her ay 2-3 yumurtam oluştu ve hepsi 20mm üzeri çatladılarda ama hamile kalamadım eşimin tahlilleride normal bilmiyorum artık nasip kısmet zamanı var demekki önümüzdeki ay rahim filmi çektircem tüplerde sorun olabilir dedi doktor ama inşallah yoktur bir sorun çok korkuyorum kötü sonuç çıkar diye