Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım aramıza hoşgeldin ilk önce anlattığın şeyler hamilelik belirtisi olabilir adetine kaç gün var canım inşallah hamilesindir inşallah

slm kızlar nasılsınız bakalımm

canım hoşgeldin

Kızlar ben çıktım çok yoğun yine burası öpüyorum hepinizi

tamam tatlım sen bak işlerine kolay gelsin tatlım

canım bekle ozaman adet gününü daha çok varmış çünkü bukadar erken belirti olmaz diye biliyorum

Benden o şekilde düşünüyorum fakat diyorum ya hiç böyle olmamıştım göğüs kafesimde de şiddetli ağrılar başladı .
Artık 10 15 gün daha beklicem bu ilk denememiz 11 aylık evliyim

Arkadaşlar sizlerle bazı manevi reçeteleri paylaşmak istiyorum içinizde inananda olur inanmayanda ama şunu belirtmek isterim peygamber efendimiz hadişi şeriflerinde"dua mü'minin silahıdır" " duanın açamayacağı kapı yoktur hatta kaderi bile değiştirir"buyuruyor...buna binaen bildiğim bazı duaları sizinle paylaşmak istiyorum.

ÇOCUĞU OLMAYANLAR İÇİN MANEVİ REÇETELER
Kısırlığa sebep olan en büyük etkenlerden birisi günahlarımızdır...çocuk sahibi olmak istiyorsak doktorlara giderek paramızdan vazgeçmeden önce günahlarımızdan vazgeçmeliyiz...resulullah efendimiz YALAN YEMİN RAHİMLERİ KISIR BIRAKIR buyuruyor...
Allah dostlarından birisi bu konuda dua istemek için gelen birine "günlük 818 defa ESTAĞFİRULLAH demeye devam ederlerse neticeye daha çabuk ulaşacaklarını söylemiştir...

burada aklınıza şöyle birşey gelebilir."falanca ve filanca benden daha fazla günah işliyolar ama çocuklarıda var mallarıda" Allah günah işleyen herkese aynı cezayı uygulamaz kimisine mal vermez kimisine evlat kimisine huzur vermez kimisine muhabbet kimisinin cezasınıda ahirete erteler...

ŞİMDİ GELELİM REÇETELERE
1-Bir rivayete göre 7 elmaya 7 defa ibrahim suresi ukunur her elmanın yarısını kadın yarısını erkek yer ve ilişkiye girerler...
2-evladı olayan besmeleyi 100 defa yazıp üzerinde taşırsa evladı olur ve uzun ömür sürer...
3-erkek ve kadın cuma gecesi (yani bugün olabilir) ENBİYA suresinin 89.ayetini (ve zekeriyya iznada rabbehü rabbi la tezerni ferdev ve ente hayrul varisin)toplam 4444 defa birlikte okurlarsa biiznillah çocuk sahibi olurlar...
4-karı koca 6 gün oruç tutup hergün iftar ederken 1 bardak suya 21 defa ( ya haligul bariül müsavviru )okuyup içerler...
5-( ya macidü celle celalühü ) ismi şerifi bir bardak suya 48 kere okunur erkek cinsi münasabete geçmeden evvel içer kadın ise inzal esnasında içerse çocukları allahın izniyle olur...
6-2 yumurta haşlanır kabukları soyulur birinin üzerine zariyat suresinin 47.ayeti diğerinin üzerinede zariyat suresinin 48.ayeti yazılır...47 .ayetin yazıldığı yumurtayı erkek yer 48.ayetin yazıldığı yumurtayıda kadın yer biiznillah çocukları olur ( tecrube edilmiştir)
7-erkek hergün beş vakit namazdan sonra ali imran suresinin 38,ayetini okur
8-çocuğu olmayan eşler hergün 731 defa ( ya haligu )ismi şerifini okumaya devam ederlerse dilekleri olur...
9-yumurtalıkların şifası için şura suresinin 22.ayeti kerimesi hergün okunur...
10-meryem suresi hergün bir bardak suya okunup içilir ve buna 41 gün devam edilir buda tecrube edilmiştir...
11-hz.ALİ 'den rivayet edilmiştir "bir adam peygamber efendimize gelerek çocuğunun azlığından yakınır...peygamber efendimizde ona yumurtayı çok yemesini tavsiye eder...
12-ayrıca kadın adetten temizlenmesinin hemen ardından bir yün parçasının içine çemen otu yağından bir miktar koyarda onu tenasül uzvunda taşırsa dehal hamile kalır...çemen otu yağı şöyle elde edilir 50gr çemen otu,50gr çörek otu yağı,150gr zeytin yağı 600 gr suda su buhar ulup tükeninceye kadar haşlanır.,işte arta kalan yağa çemen otu yağı denir...

liste bu kadar arkadaşlar uygulayabilenlere tavsiye ederim bende bu ay hepsini denemeye gayret edicem neticeyi sizlerle paylaşırım...

Benden o şekilde düşünüyorum fakat diyorum ya hiç böyle olmamıştım göğüs kafesimde de şiddetli ağrılar başladı .
Artık 10 15 gün daha beklicem bu ilk denememiz 11 aylık evliyim

inşallah canım hamilesindir dualarım seninle

ayy kızlarr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hoşgeldin feyza yeni haöiş haberimiz yok maalesef Senin yumoş niye çatlamıyor?

hoşbulduk canım bende polikistik over var pkoluyum seninle konuşmuştuk sanırım senin şikayetinde aynıydı yanlış hatırlamıyosam ayrıca benim prolaktin yüksekti ama düştü klomen + ovitrelle çatlatma tedavisi gördüm ama işe yaramadı ..aslında yaradıda yaramadı 3 ay denedik yumurtalar çok iyi gelişti her ay 2-3 yumurtam oluştu ve hepsi 20mm üzeri çatladılarda ama hamile kalamadım eşimin tahlilleride normal bilmiyorum artık nasip kısmet zamanı var demekki önümüzdeki ay rahim filmi çektircem tüplerde sorun olabilir dedi doktor ama inşallah yoktur bir sorun çok korkuyorum kötü sonuç çıkar diye

Kızlar geldim ama yine gidiyorum
hoşçakalınnn öpüyorum hepinizi
iyi akşamlarr

Anaaaam haklısın hikayelerimiz aynı Bende aynı şeyi düşünüyorum öbür ay rahim filmi Peki doktorun dediği gibi 2günde 1 yapmana rağmen mi tutmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…