Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bencede eflalim pippppppppppp....
iyim şükür ceylinimmm toparlandım dün işe başladım sen nasılsın cnm varmı gelişme çalışmalar devammı

Kızlar gene ben:) Yaaa soktuğumun kemiği gene ağrıyo yaaa noluyo bana:KK43: Bide bişi daha sorcam beyaz akıntı adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bugüne kadar yoktu bugün başladı:KK43:

kızlar gene ben:) yaaa soktuğumun kemiği gene ağrıyo yaaa noluyo bana:KK43: bide bişi daha sorcam beyaz akıntı adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bugüne kadar yoktu bugün başladı:KK43:

ne yaptığının kemiği aboooooooooooo kepekliiii ne dedi abooooooooooooooo

Kızlar gene ben:) Yaaa soktuğumun kemiği gene ağrıyo yaaa noluyo bana:KK43: Bide bişi daha sorcam beyaz akıntı adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bugüne kadar yoktu bugün başladı:KK43:

sokma kız birşey. bak canım moralini bozmak istemem ama önceki aylarda bir kez benden de beyaz akıntı gelmişti ve arkasından adet oldum günümde. ama geçen haftamıydı ne tam hatırlamıyorum benden de gelmişti bu beyaz akıntı. neden oldugunu bilemiyorum. inşallah kötü birşey degildir.

sokma kız birşey. bak canım moralini bozmak istemem ama önceki aylarda bir kez benden de beyaz akıntı gelmişti ve arkasından adet oldum günümde. ama geçen haftamıydı ne tam hatırlamıyorum benden de gelmişti bu beyaz akıntı. neden oldugunu bilemiyorum. inşallah kötü birşey degildir.

Yok canım yaaa ne morali bozması belli adet olacam ama bu akıntı hep geliyomuydu şaşırdım şimdi hatırladım maalesef hep geliyodu:KK43:

kızlar bence idranızı bi kapa yapın bi 15 dk bekletin sonra içinde eğer tortular yüzüyosa ve dibe beyaz bi tortu çöktüyse hamilesiniz benden söylemesi benim aynen çıkmıştı

X