Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kaan kocatepe beşinci ay 17 ila 21. hafta arası diyor, ben beşin içindeyim diyorum beş bitmek üzere.

canım benim bende aynısı diyorum ya zaten sen 4 bitti diyosun bana bende 5 bitmek üzere diyorum

kızlar didemcim seninle aynıyız biz seninle kaçıncı aydayız kaç bitti bi desene

Evet konuya bende cvp veriymmm 4 ayı bitirdik 5 aya girdik kızlar benim bildiğimde bu
handan hanım bi hoşgeldin demedin alacağın olsun

canım benim bende aynısı diyorum ya zaten sen 4 bitti diyosun bana bende 5 bitmek üzere diyorum

Canım sen beş bitti dedin ya ben ondan dedim beşinci ay 22. haftada bitmiş oluyor bana bir hafta kaldı mesela

Evet konuya bende cvp veriymmm 4 ayı bitirdik 5 aya girdik kızlar benim bildiğimde bu
handan hanım bi hoşgeldin demedin alacağın olsun

ayyy canım konuya daldım çok özür dilerim affetne bileyim ben drum gittiğimde benim dediğimi diyo hep ondan öyle biliyodum neyse ben yanlış biliyomuşum ozaman hoşgeldi ay balam sefalar getirdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

aşk olsun hayatım niye küselimmmmmmm ben yanlış biliyomuşum

Malum hormonlardan güzelim:))) neyse doğrudur inşaallah benimki yoksa durun ben daha 9 aylık olmadım doğurmam demiyimde:))))

Kızlar benim ütüm bitti kapatıyorum pc ye hoşçakalın.

X