Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Zeynepppppppppppppppp ahanda küstüm hani bana ya hani banaaaaaaaaaaaaaa kurabiyeee
ben yemeğe gidiyom gaxiler yazın gelince okurum
evhanım sende hoşgeldin kuşum

ohaaa yani küfür haa,aynen eflalim yapmazlar zatende yırtarım dağları enginlere falan sığmam haa
aynı gibi kaderimiz canım yaa,masrafsız gelini bend eseverim.o yüzden hiç ısınamadım onlara.taa ordan başladı soğukluk.bebek doğduğunda da hiç istemiyom onalrı

Pisi bu senin için:) Didemim zeynep nilime az bilem sen beni bırak teyzesi ona neler yapcak:)

Eklentiler

• $aysenazkurabiye1qg6.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $Qurabiye_AYICIK.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 18

anam sorma valla yaa,dedim ya bir aydan evvel gitmez bunlar.eşimle bu konuyu konuşmak çare değil.çünkü ikimiz birbirimize giriyoz hep.olan bana oluyo,pislik beni ağlarken görmesi hiçmi içini acıtmıyo.onun keyfi yerinde.bi şekilde laflar sokmam lazım benim şimdiden ki,rahatsızlık verdiklerini bilsinler ve daha dikkatli olsunlar doğumda flaan fitil etmesinler beni.ay benim anam babam gelse,1 hafta zor tutuyom evimde,ama nasıl düşünceliler,rahatsızlık vermedikleri halde hemen gitmek isterler herkes kendi evinde olmalı diye.
YARDIM EDİN BANA YAAA ÜFFFFFFFFFF ÇATLICAM İYİCE,boşveremiyorum bi türlü

ayy kıyamam canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki nasıl yardım edicegimide bilmiyorum. çünkü öyle bir beccerim olsaydı kaynanamı dah gelmeden gelmemsi için ikna ederdim ben annemi isterim böyle durumda ben o kadının yanında allah o günleri gösterirse çocugumu filan emziremem belki bebk sabahlara kadar uyutmaz beni bende gündüz bebk uyuyunca ONUNLA BİRLİKTE UYURUM ama bu kadın evdeyken uyuyamam ki. içim rahat etmez ya düşün 2 günlük yoldan geliyor. tamam onunda torunu ama ben ona o kadar yakın degilim ki zaten geldi daha yeni gitti elinin ayarı yok geldi 53 gün durdu yanımızda bizi perişan etti gitti birde benimkinin hediye alma huyu var. buraya doguma gelir millete hediye almak ister beni pazar pazar dolaştırmak ister beni çileden çıkartır. ahhhh dua etmekten başka elimizden ne gelir allah yardım etsin şu mübarek günlerde allah sonumuzu hayır etsin. annenler sana çokmu uzak. annenlere git bir süre onlarda anlasınlar senin istenmediklerini ahhha karşımıza alıp konuşabilsek ne iyi olurdu. ama konuşamamak daha da çatlatıyor insanı helede eşlerimiz ailelerine bu kadar düşkünken. çooook zor çok allah yardım etsin hepimize

amin aminn yaa,yaa evet bi konuşayım dedim suçlu çıktım geçen gün.bizim eşler böyle oldukça daha çok çekeriz biz bunları. 53 gün haa baya durmuşlar kuzum
en iyisi annene söyle yanına gelebiliyorsa yanına gelsin belki annen gelince rahatsız olur giderler. nerde oturuyon sen hemen gelip kovayım
fethiyedeyim.hadi gel sen usulunce bi anlat ben desem kötü gelin olacam ama yakında onu damı derim bilmem.birazdan annemi arayacam,anlatacam durumu,biraz anlaşılır konuşayımd abelki oda duyar sesimi

anlat bakalım annen ne diyecek. fethiyede uzakmış nasıl gelicem ki ıhıhıh biraz zorladı beni. annen nerde o sana yakınmı

aldım canım ve bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy bunlar çok güzel ne hamaratsınız ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sağol evhanım aslında bişisi yok normal kurabiye yapıp dibine çöp şiş sokuluyo piştikten sonra da şeker hamuruyla süsleniyo şeker hamurları pasta imalathanelerinde satılıyo:) Hayal gücünüze kalmış anlıycanız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…