Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben kapı süsümü kendim yapmayı düşünüyorum birde beşiğin yanında raflı bişey istiyordum onuda naylon sebzelikler var ya ondan alıp tülle süslüycem birde ayakkabı kutularını süslüycem bezini falan koymak için yastığı annem nevresimiyle takım yaptırıyromuş.

Reyyan senin kaynangilde ha:84: sinir oluyorum kaynana milletine benimkiler evlendiğim ilk sene yazın gelmişlerdi nasıl sıcaktı evde sürekli tesettürlüydüm kaynanam kaynatam iki kaynım iki görümcem hasta olmuştum 10 günde sinir gelmişti asıl bu sene napıcam doğumdanasonra yandım ben kara kara düşünüyorum doğum sancısındnan geçtim bunları düşünüyorum istemiyorum yüzlerini görmek.

ne işleri var ya hepsini çöpe atmak lazım sizinkiler ii bizmki gelip bi ton küfür edip gider pis karıı oğluda onu destekelr allaha havale ediyorum ben yine siz şükredin ayy sinirim geldi yine neyse aklıma getirmeyimm

Kızlar ben hazırlanmaya başlıyım pc açık gelir bakarım arada siz koyun güzel modeller.

ay kızlar aynı korkuları bende yasıorm eminim ki doğumdan sonra facia cıkıcak bizim ewde hiç istemiorm onları görmeyi cocuğumu kucaklarına alsınlar bile istemiorm ya zaten eminm lohusalık depresyonuna sokucaaklar beni simidedn doktorum depresif buluo sütüm gelmesin hiiç birine hakkımı helal etmiorm

60 tane yapıcam tatlım 2 arkadaş örücez sonra arkadaşlarla cümbür cemaat süslüycez sadece hastaneye yapıcam zaten mevlüt için bakalım vaktim kalırsa yaparım

Ben olur da hamile kalırsam ve olurda doğurursam mevlütte ayıcıklı kurabiye yapıp üstünü şeker hamuru kaplayıp çöpşişle tutturup jelatinleyecek öyle dağıtacağım kapı süsünü de bbebekli bir yuvarlak yapacam herşeyi kendim hazırlamak istiyorum gelse bizim nazlı kız öğrendiğim günden itibaren hazırlık yapacam:)

kızlar işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmm bende sizinle burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…