Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ben olur da hamile kalırsam ve olurda doğurursam mevlütte ayıcıklı kurabiye yapıp üstünü şeker hamuru kaplayıp çöpşişle tutturup jelatinleyecek öyle dağıtacağım kapı süsünü de bbebekli bir yuvarlak yapacam herşeyi kendim hazırlamak istiyorum gelse bizim nazlı kız öğrendiğim günden itibaren hazırlık yapacam:)

anam siz ne marifetli hatunlarsınız nasıl yapıcaksın kız onu teyzesi sen bnm kızıma yap bizde sennkine yardım ederiz:KK1:

ne işleri var ya hepsini çöpe atmak lazım sizinkiler ii bizmki gelip bi ton küfür edip gider pis karıı oğluda onu destekelr allaha havale ediyorum ben yine siz şükredin ayy sinirim geldi yine neyse aklıma getirmeyimm

Ne küfürü ya hele öyle bişey yapsınlar yırtarım ağızlarını hiç çekemem benimkiler öyle karışmaz karışacak olsalarda dinlemem kaynatam çok emrivaki yapar şimdi bizi sivasa götürmek istiyor oraya yerleşmemizi ben eşime hep diyorum yakın il olur memleket olmaz gitmem unut kafandan sil yoksa boşanırız diyorum şimdi susuyorum kaynatam artık iş ciddiye binerde söylerse açıp kendim diycem bana soruyormunuz ben gelmek istemiyorum burda huzurum yerinde olcaksada yakın il olur diye işi o noktaya getirmemek eşimin elinde ben çok sabrettim haksızlıklarına maddi yönden çok yediler hahkımı oy yüzden kalbim doğrulmuyor çok severler beni ama ben hep derim benim gibi masrafsız gelini bende severim diye, ama doğum sonrası ben napıcam bilmiyorum stresisiz ortam olması lazım lohusa bunalımına sokar bunlar adamı gerekirse bu sefer surat yapıcam hep güldüm yüzlerine amamartık bebeğim söz konusu.

Reyyan senin kaynangilde ha:84: sinir oluyorum kaynana milletine benimkiler evlendiğim ilk sene yazın gelmişlerdi nasıl sıcaktı evde sürekli tesettürlüydüm kaynanam kaynatam iki kaynım iki görümcem hasta olmuştum 10 günde sinir gelmişti asıl bu sene napıcam doğumdanasonra yandım ben kara kara düşünüyorum doğum sancısındnan geçtim bunları düşünüyorum istemiyorum yüzlerini görmek.

valla aynı canım yaa aynı,doğumda falan yanlız olmaya falan razıyım yeterki onlar olmasın.yaz kış farketmez bizimkilerde,kaynatamın yanında sanki yabancı erkeklerin yanında durduğum gibi örtüyom başörtümü falan.aslında haram değil ama hanımı bile öyle duruyor ne yapam,sinir yaa,evimde rahatca bi dolaşamıyom.
sorma bugün kaynana oruçluymuş tamam mı,sabah yanımda eşim sordu bizi niye kaldırmadın tutardık diye,o da baban biz sonra tutalım sen tut demiş,aşure günü tutalım biz demiş..
Allahımmmmm yani aşure günüde burdalar yaa,2 hafta glesin başunte yerleri var,dualarını almak çok güzel bişey ama çok sıkıyorlar yaa

ay kızlar aynı korkuları bende yasıorm eminim ki doğumdan sonra facia cıkıcak bizim ewde hiç istemiorm onları görmeyi cocuğumu kucaklarına alsınlar bile istemiorm ya zaten eminm lohusalık depresyonuna sokucaaklar beni simidedn doktorum depresif buluo sütüm gelmesin hiiç birine hakkımı helal etmiorm
Canım ya off niye böyle yapıyorlar bu insanlar netten sipariş verdik civilden orda öpme beni diye yakalık vardı onu istedim eşim aldırmadı bak dedim ben bebeğimi öptürmem yüzlerine dersem kötü gelin olucam hiç değil se okuyup anlasınlar ama yok aldırmazsa kendim örüp üstüne işlerim yine takarım boynuna öptürmüycem arkadaş

Ne küfürü ya hele öyle bişey yapsınlar yırtarım ağızlarını hiç çekemem benimkiler öyle karışmaz karışacak olsalarda dinlemem kaynatam çok emrivaki yapar şimdi bizi sivasa götürmek istiyor oraya yerleşmemizi ben eşime hep diyorum yakın il olur memleket olmaz gitmem unut kafandan sil yoksa boşanırız diyorum şimdi susuyorum kaynatam artık iş ciddiye binerde söylerse açıp kendim diycem bana soruyormunuz ben gelmek istemiyorum burda huzurum yerinde olcaksada yakın il olur diye işi o noktaya getirmemek eşimin elinde ben çok sabrettim haksızlıklarına maddi yönden çok yediler hahkımı oy yüzden kalbim doğrulmuyor çok severler beni ama ben hep derim benim gibi masrafsız gelini bende severim diye, ama doğum sonrası ben napıcam bilmiyorum stresisiz ortam olması lazım lohusa bunalımına sokar bunlar adamı gerekirse bu sefer surat yapıcam hep güldüm yüzlerine amamartık bebeğim söz konusu.

daha dur hayatım cocuk doğsun neler görücez emnki bzm yapmak istediklerimize karsı gelicekler sen bişi diceksin onlar baska bişi dicekler valla öle yeni doğanı getirip kucaklarına veremem alırım bebeğimi yatak odasının kapısını kitlerim emdirir yerine yatırır bende uyurum ne yapıolarsa yappsınlar ewde

hoşbuldum canım sağolasın.çok şükür ki hiç geçmeyecek sandığım bulantılar büyüüük ölçüde geçti,sadece sabahları biraz oluyor yine.
amaaa bnim hamilelikte ne büyük sorunum KAYNANAMLAR..DELİ EDİYOLAR BENİ YİNE YA,yerleştiler hiçde gidecek gibi dumuyorlar.şu en güzel günlerim bari rahat geçeydi.geçen akşam kocayla tartiştık onların yüzünden huzurum sıfıra iniyor hep.ahh bi anlasalar.

evleri yokmu senin kaynanan gilin sinir oldum ya hamile kadının evinde bu kadar misafir kalınırmı allah allah nasılda rahat ediyorlar ogullarının evide olsa neticede kendi evleri degil. bu kadar uzun misafirlik olurmu. kov şunları yoksa ben gelip kovucam. benim kaynanamda daha yeni gitti biliyonuz. hacca gidemeyince memleketine gitti. ona cumartesi günü söyledik hamile oldugumu hemen diyorki ben doguma az bir zaman kala gelecekmiş b....k var. ben çocugumu kendim büyütemem yavrumu sanki benim annem yok sanki. ne işin var öyle sinirlendim ki bu duruma. yeni dogum yapmış kadın yanında annesini ister belki 1 2 hafta yerimden lkalmadan yatıcam. ben kaynanamdan mı su isticem omu kolumdan tutup beni tuvalete götürecek 60 yaşında kadın ya ne işi var. çok öfkeleniyorum ya çooook çoook

daha dur hayatım cocuk doğsun neler görücez emnki bzm yapmak istediklerimize karsı gelicekler sen bişi diceksin onlar baska bişi dicekler valla öle yeni doğanı getirip kucaklarına veremem alırım bebeğimi yatak odasının kapısını kitlerim emdirir yerine yatırır bende uyurum ne yapıolarsa yappsınlar ewde

anam siz ne marifetli hatunlarsınız nasıl yapıcaksın kız onu teyzesi sen bnm kızıma yap bizde sennkine yardım ederiz:KK1:

Canım sen doğumuna 1 hafta kala bana haber ver ben kurabiyeleri hazırlar süsler beişinin annesinin babasının adını da yazar sana kargolarım:) Yeterki iste dur resmini bulam da yollayam size:)

Canım ya off niye böyle yapıyorlar bu insanlar netten sipariş verdik civilden orda öpme beni diye yakalık vardı onu istedim eşim aldırmadı bak dedim ben bebeğimi öptürmem yüzlerine dersem kötü gelin olucam hiç değil se okuyup anlasınlar ama yok aldırmazsa kendim örüp üstüne işlerim yine takarım boynuna öptürmüycem arkadaş

aynen öle sabi ya o öyle öpülür mü bide görüorm mesela milletin cocuğunu hoplata zıplata seviolar ben gelemem öle seye bide diolar ki mikroba alıskın olurmus kucaktan kucağua geznce alısmasın arkadasım mikroba

çirkefle allah karşılaştırmasın bizde yakındık benim tayinim çıktı şimdi çok uzağız bende zaten eşimden de vazgeçmiştim doğuda ve olaylı yerleri yazmıştım allah yüzüme baktı benim amacım herşeyi bitirmekti zaten şimdi rahhatız gelmedikleri sürece doğumu annemlerin yanında yapcam allah izin verirse onlarda görmesin gelmesin allah beni ve kızımı onlardan korusun allaha havale ettim dedim ya beni,m gücüm yetmedi neyse canım sıkılıo konuşunca hepinizi öptüm okula diidos biss

Off kızlar valla benim despotluğumu eşim annem iyi bilir ama kaynnamgil daha tam görmedi benim çocuğuma karışamazlar bir ker ebunu çok iyi biliyorlar söylerim açıkca kendime yapılana susuyorum ama bebeğime karışamazlar bu annem bile olsa derim zaten annem Allah'ın izniyle kesin geliyorda kaynanamgil ne zaman nasıl kim kim gelicek nasıl kalıcak bilmiyorum eşime soruyorum bilmiyorum diyor ama emimim biliyor söylemiyor bana.

Canım sen doğumuna 1 hafta kala bana haber ver ben kurabiyeleri hazırlar süsler beişinin annesinin babasının adını da yazar sana kargolarım:) Yeterki iste dur resmini bulam da yollayam size:)

gercekten mi kız bak kızımla cok mutlu olduk teyzesii

Kızlar benim artık çıkmma alzım eşim arar şimdi ne zaman çıkacaksın diye konu derin amma hoşçakalın bol bol dua edelim hamileyiz duamız kabul olur inşaallah.

Bugün benim işyeri çok çok kalabalık yahuuuuuuuuuu yazamıyom arada
kızlar nasıl yapcamı sormuşsunuz benim arkadaş bunları parayla yapıp satıyo o yardım edecek birlikte yapıcaz bi sürü fikri varmış çok güzel olcakmış öle diyo

kızlar nasıl yapcamı sormuşsunuz benim arkadaş bunları parayla yapıp satıyo o yardım edecek birlikte yapıcaz bi sürü fikri varmış çok güzel olcakmış öle diyo

ne guzel hayatım becerikli arkadasn war biz ne yaplım hele ben cok becerkszim

ne guzel hayatım becerikli arkadasn war biz ne yaplım hele ben cok becerkszim

X