- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
aldım canım ve bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy bunlar çok güzel ne hamaratsınız ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bayılmana bayıldım şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım canım ve bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy bunlar çok güzel ne hamaratsınız ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bayılmana bayıldım şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim işyeri çok yoğun arkadaşlar kaçtım ben müsait olunca gelirim
Kimse yokmuuuu?
İyi canım yaaa:) senden naber?
anlattım.ay ne desin kadın yaa,dur bakalım blki giderler,sesini duymasa bari diyor da,bend eduysun diye senle konuşuyom ya didim:)anlat bakalım annen ne diyecek. fethiyede uzakmış nasıl gelicem ki ıhıhıh biraz zorladı beni. annen nerde o sana yakınmı
anlattım.ay ne desin kadın yaa,dur bakalım blki giderler,sesini duymasa bari diyor da,bend eduysun diye senle konuşuyom ya didim:)
annemde konyada canım.üfff napallım iyi kötü çekecez bunları.Allah anlayış nasib etsin
Kızlar test sonuçlarını aldım ben ve prolaktin çok yüksek çıkmış stsh yüksek ve kanda bazıları düşük çıkmış
Prolaktin 36.82 çıkmış normel birim aralığı da 1.0-27.0 miş
herkes içine girince tanıyor,nasib işte canım,neler yaşanır neler kimseler bilmez ama insan ancak kendini üzer.hele ki biz kadınlar.Reyyancım takma kafana,
İdare etmeye çalış ne olacak ki?
ehh azcık :)slm kızlarrr kaynanalarımı çekiştiriyonuz bakimm
esracım hiç bilmiyorum o işleri,inşaalah düzelir canım en kısa zamanda.Prolaktin 36.82 çıkmış normel birim aralığı da 1.0-27.0 miş