Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anlat bakalım annen ne diyecek. fethiyede uzakmış nasıl gelicem ki ıhıhıh biraz zorladı beni. annen nerde o sana yakınmı
anlattım.ay ne desin kadın yaa,dur bakalım blki giderler,sesini duymasa bari diyor da,bend eduysun diye senle konuşuyom ya didim:)

annemde konyada canım.üfff napallım iyi kötü çekecez bunları.Allah anlayış nasib etsin

Kızlar test sonuçlarını aldım ben ve prolaktin çok yüksek çıkmış stsh yüksek ve kanda bazıları düşük çıkmış

kadın oruç oruç bissürü de iş görüyo kız,git evinin işlerini gör ne yoran kendini be ya

Reyyancım takma kafana,
İdare etmeye çalış ne olacak ki?

Kızlar test sonuçlarını aldım ben ve prolaktin çok yüksek çıkmış stsh yüksek ve kanda bazıları düşük çıkmış

Prl yüksekliği tedavi olunmadığı sürece gebelik oluşmaz tsh ve prl tedavisi göreceksin sonra bebiş
meraklanma sadece küçük 1-2 hap ve 1-2 ay bile sürmüyo:)

esracım üzülme bitanem çok kolay tedavi edilebilen şeyler
benim prolaktin 50 ye yükselmişti
ve prolaktini düşürmek için ilaç kullanırken hamiş kalmıştım

Reyyancım takma kafana,
İdare etmeye çalış ne olacak ki?
herkes içine girince tanıyor,nasib işte canım,neler yaşanır neler kimseler bilmez ama insan ancak kendini üzer.hele ki biz kadınlar.
keşke erkekler kadar hayatı boşvermiş,rahat olabilsem ne mutlu olurum
slm kızlarrr kaynanalarımı çekiştiriyonuz bakimm
ehh azcık :)
Prolaktin 36.82 çıkmış normel birim aralığı da 1.0-27.0 miş
esracım hiç bilmiyorum o işleri,inşaalah düzelir canım en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…