Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ilk üç ay bulantım olmadı ama göğüslerden çok çektim el sürülmüyordu çok ağrıdı sızladı füze gibi olmuştu benimde göğüs hasasasiyetim birden kesilince korkmuştum kontrolümde vardı doktora dedim birden kesildi bişey olmaz bazıların hiç olmaz hassasiyet son aylarda olur senin vücudun böyle tepki vermiş hamileliğe alışınca düzelmiştir şimdi ultrasonda görürüsün demişti.
didem resim nasıl eklenio bende ekliim arkadaşımın oğlunun kini
hoşbuldum canım sağolasın.çok şükür ki hiç geçmeyecek sandığım bulantılar büyüüük ölçüde geçti,sadece sabahları biraz oluyor yine.
amaaa bnim hamilelikte ne büyük sorunum KAYNANAMLAR..DELİ EDİYOLAR BENİ YİNE YA,yerleştiler hiçde gidecek gibi dumuyorlar.şu en güzel günlerim bari rahat geçeydi.geçen akşam kocayla tartiştık onların yüzünden huzurum sıfıra iniyor hep.ahh bi anlasalar.
eflal senin için.senenin ilk günleri olduğu için güzel geçirmek gerek inşaalah.
ben uzun uzun yazması zor olmasın diye güvenli yerden araştırıp netten buldum canım.faydası dokunur inşaalah.oruç tutabilseydik keşke..
http://www.forumpaylas.net/dini-bilgiler/26021-muharrem-ayinda-asure-de-yapilacak-ibadetler.html
Dualar ve Zikirler - www.dualarzikirler.com
çok güzel varya ipli olan yerleri yerin organze tül kumaşıyla bile yapsan çooook güzel durur
bu örgü diil ama benim hoşuma gitmiştiiii
allah allah ne istiyorlar niye sana yerleştiler hayret bişe rahat bıraksalar dertleri neymiş sanki onlar olunca dahamı kolay geçecek hamileliğin
kızlar bunlara bakın mı kapı süsü beyazı beğendim yastığıda beyazı begendm sepette beşikli nasıl
kızlar bunlara bakın mı kapı süsü beyazı beğendim yastığıda beyazı begendm sepette beşikli nasıl
60 tane yapıcam tatlım 2 arkadaş örücez sonra arkadaşlarla cümbür cemaat süslüycez sadece hastaneye yapıcam zaten mevlüt için bakalım vaktim kalırsa yaparım
çok şekerlerrrrr tatlım ama çokk pahalıya geliyo bunlarda varya hazır alma işi kazık oluyo en uyduruğunun 50 tanesi 70 80 tl burda
çok şekerlerrrrr tatlım ama çokk pahalıya geliyo bunlarda varya hazır alma işi kazık oluyo en uyduruğunun 50 tanesi 70 80 tl burda
yok kusum ya ben yastık sepet ve takı yastığını 80e anlastım sekerle fln 110a gelicek
ay gülüm allah acil şifalar versin. geçmiş olsun. ya yarına kadar sabredemem ben bugün yapsana testi gerçi yapmasanda ancak yarın verirsin neticeyi. hayırlısı olsun. inşallah hamilesindirhoşbuldum kıslar saolunnn azcık iyiyimm perşembe akşamından düne kadar 4 saatte bir ateş ateş yandım ya. tam düşüyo ateş yeniden başlıyo üşüme titreme çok acı çektim.halsiz kaldım.kaç kere acillere gittik. idrar yolunda bakteri çıktı. dün doktora gittim. usg kan idrar tahlili yapıldı şükür böbrekler temiz. dr. hep korucan kendşni dedi üşütmüycen dedi bünye yapıyomuş. bugünde dinlenip gelebilirsem yarın iş başı yapcam birazdan eve gidicm. diğer gebelik ise mechul adet oldu ama az oldu 3 günde 2 pet dolmadı. ya hastalıkdan ya üstüne görme ben 2 düşüğümdede üstüne gördüm yarın sabah test yapıcam size neticeyi yazarım.