Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım maşallah kuzuna rapor alsan aman dikat et hiçbirşey bebeğinden senden kıymetli değilki.

canım kıy*****i bilin valla hamileliği evde geçirmek çoook büyük bir nimet aha şimdi çıkcam 6 ya kadar ayakta boğaz patlatcam .senin oğluşun nasıl ??

hoşgeldin reyyan naber canım senin hamilelik nasıl geçiyor sorunların varmı hala?

hoşbuldum canım sağolasın.çok şükür ki hiç geçmeyecek sandığım bulantılar büyüüük ölçüde geçti,sadece sabahları biraz oluyor yine.
amaaa bnim hamilelikte ne büyük sorunum KAYNANAMLAR..DELİ EDİYOLAR BENİ YİNE YA,yerleştiler hiçde gidecek gibi dumuyorlar.şu en güzel günlerim bari rahat geçeydi.geçen akşam kocayla tartiştık onların yüzünden huzurum sıfıra iniyor hep.ahh bi anlasalar.

ah canım çocuklar geri kalmasın zaten 2çdönem yokum diye paralıyorum kendimi valla Allaha emanet oturmaya çalışcam artık olmuyo böyle

ya öle ben lekelenmem olduğunda rapor almadım kasıklarım vs kopoudu bide ing öğretmeniyim onlar tahtayı yazareken bile oturmuoıdum sürekli dolaşıodum valla artık kontrol etmiom yazsınlar tahtada doğrusu var ,şte harfharf kontrol edn diomm

Kızlar akıntısı olnalr hamilelikte dikkat etmek lazımmış bir doğum hikayesi okumuştum kadın önemsememiş bebeği doğumda kadındaki akıntıyı yutmuş haberiniz olsun doktorunuza kesin söyleyin fitil verir.

canım kıy*****i bilin valla hamileliği evde geçirmek çoook büyük bir nimet aha şimdi çıkcam 6 ya kadar ayakta boğaz patlatcam .senin oğluşun nasıl ??

Öyle canım hamdolsun zaten ben çalışamazdım bu dönemde ayakta durma dedi doktor gerçekten duramıyorum durunca kasığım çok ağrıyor sürekli yatıyorum artık.Sana da Allah kolaylık versin.

walla canım okadar haklısınki 2 ay kaldı ya sabır çeke çeke gidiyorum

kızlar kayınvalideciğimiz eltimle beni gezmeye götürecek... Oruçluyuz ama ne yapalım emir büyük yerden hepinizi öpüyorumm...
bi kaçınızı iftardan sonra ısırıcam ona göre :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…