Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

selammmmmmmmmmmm nabersiiniz yorgun savaşcınız geldi. mikropla savaşa savaşa bitap düştüm geldim. 1 saatlik iş varmış zorla geldim birazdan gitcem nabersiniz. özledim sizleri vala

kıslar ya benim burnum kanıo gibi akmıo ama kan çıkıo silinnce silmezsem bişey yok neden oldu ki bide grip olmuşm gibi bi his var ama kan çıkıo işte silince

Canım hamilelikte oluyormuş netten bakabilirsin.

ay ne yapayım ya öyle hasretini çektim ki yavruma allah cümlemize kucaklarımıza almayı nasip etsin. dün gittim ya doktora dedim ki allah korusun cümlemizin yavrularını kanama olmadan nasıl anlıcaz bebegin kalbinin atıp atmadıgı dedi bana hamilelik belirtileri kaybolursa bulantı yorgunluk aşerme gibi belirtiler artık kendini göstermezse şüpheli bir durum olabilir dedi. onun için olsun istiyorum tüm belirtilerim en yogunundan yoksa ben her gün koşarım hastaneye hatta sabah erkenden yine niyetlendim de az önce bir bulantı krizi hafif olarak geçti rahatladım. gurbet elde zordur canım allah yardım etsin. maşallah yavruna büyüyor annesi ooooyy kurban olmuş teyzesi.

Pisi biz senle hiç konuşmadık sanırım ben zeynep:) ne kadarlık hamilesin anlatsana biraz hamile kalmak için bi sorun yaşadın mı?
bebişinin cinsiyeti ne?

mrb cnm hatice ben 1.5 yılllık ewliyim 6ayım bitti hamilelikte cok sükür sorun yasamadm ben korunmayı bıraktığımın 2. ayı hamile kaldım kızım olucak ve ben hamilliğime reglme 5gun kala öğrendm tuttuğu anda belirtileri basladı diyebilirim cok kustum cok cektm 4ayım hastanelerde gecti diyebilirim ve hala kusuorm ara ara

hayır almak istiyorum bide diorm ki kime vereceğim esimin görgüsüz ailesine mi emnimki duysalar böle bişi baktığıma ne gerek var sende cok heveslisin derler
evet heveslisin allah allah kendi çocuğun kime ne alırsan alırsın kızdırmasınlar beniiiiii....

selammmmmmmmmmmm nabersiiniz yorgun savaşcınız geldi. mikropla savaşa savaşa bitap düştüm geldim. 1 saatlik iş varmış zorla geldim birazdan gitcem nabersiniz. özledim sizleri vala
selamm gül yaa çok çok geçmiş olsun sensiz buralarda kızlar coştu yatıştıramıyorum bitürlü.....

Kız gülüm hoşgeldin varmı bir gelişmen geçmiş olsun çok merak ettim seni adet olmadın dimi? Tesrt yapptınmı?

selam kızlar doktordan geliyorum..size haberleri vermek için girdim.kasılmalarım başladı 2 gündür çok kötüydüm.doktor çok yormuşsun kendini dedi..yormamak mümkün sanki!!!!!!
neyse kızımın kilosu 860 gr boyu 33 cm olmuş onu görmek herşeyi unutturdu ..

Canım benim ilk üç ay bulantım olmadı ama göğüslerden çok çektim el sürülmüyordu çok ağrıdı sızladı füze gibi olmuştu benimde göğüs hasasasiyetim birden kesilince korkmuştum kontrolümde vardı doktora dedim birden kesildi bişey olmaz bazıların hiç olmaz hassasiyet son aylarda olur senin vücudun böyle tepki vermiş hamileliğe alışınca düzelmiştir şimdi ultrasonda görürüsün demişti.

Geçmiş olsun Rabbim zamanında kavuşştursun bebişine seni:)

hoşbuldum kıslar saolunnn azcık iyiyimm perşembe akşamından düne kadar 4 saatte bir ateş ateş yandım ya. tam düşüyo ateş yeniden başlıyo üşüme titreme çok acı çektim.halsiz kaldım.kaç kere acillere gittik. idrar yolunda bakteri çıktı. dün doktora gittim. usg kan idrar tahlili yapıldı şükür böbrekler temiz. dr. hep korucan kendşni dedi üşütmüycen dedi bünye yapıyomuş. bugünde dinlenip gelebilirsem yarın iş başı yapcam birazdan eve gidicm. diğer gebelik ise mechul adet oldu ama az oldu 3 günde 2 pet dolmadı. ya hastalıkdan ya üstüne görme ben 2 düşüğümdede üstüne gördüm yarın sabah test yapıcam size neticeyi yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…