az kaldı hayatım benm yaramaz kızım eger gününü beklerse subat sonu mart bası ama doktora göre beklemicek gibi sen nasılsın yoktun ne zamandır
sor kız içinde kalmasınn olacak bu iş eminim yaaa....
Kız yuvarlanma uşağa bişi olacak.. dikkat et....
sor kız içinde kalmasınn olacak bu iş eminim yaaa....
Kız yuvarlanma uşağa bişi olacak.. dikkat et....
evet kızlar asker yolu gözlememe az kaldı
mehtapcım bi gelişme yok canım ama bu ay yine ben şüpheleniyorum kendimden korunmasız ilişkimiz oldu ve tam yumurtlama zamanı ve reglime 10 gün var ama kasıklarım çok ağrıyor sık idrara çıkmaya başladım (fazla sıvı tüketmiyorum ama)
canım benim allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.. bizde yaşayalım bunları inşallah..selam kızlar doktordan geliyorum..size haberleri vermek için girdim.kasılmalarım başladı 2 gündür çok kötüydüm.doktor çok yormuşsun kendini dedi..yormamak mümkün sanki!!!!!!
neyse kızımın kilosu 860 gr boyu 33 cm olmuşonu görmek herşeyi unutturdu ..
selam kızlar doktordan geliyorum..size haberleri vermek için girdim.kasılmalarım başladı 2 gündür çok kötüydüm.doktor çok yormuşsun kendini dedi..yormamak mümkün sanki!!!!!!
selammmmmmmmmmmm nabersiiniz yorgun savaşcınız geldi. mikropla savaşa savaşa bitap düştüm geldim. 1 saatlik iş varmış zorla geldim birazdan gitcem nabersiniz. özledim sizleri vala
selam kızlar doktordan geliyorum..size haberleri vermek için girdim.kasılmalarım başladı 2 gündür çok kötüydüm.doktor çok yormuşsun kendini dedi..yormamak mümkün sanki!!!!!!
canım benim allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.. bizde yaşayalım bunları inşallah..
hoşbuldum kıslar saolunnn azcık iyiyimm perşembe akşamından düne kadar 4 saatte bir ateş ateş yandım ya. tam düşüyo ateş yeniden başlıyo üşüme titreme çok acı çektim.halsiz kaldım.kaç kere acillere gittik. idrar yolunda bakteri çıktı. dün doktora gittim. usg kan idrar tahlili yapıldı şükür böbrekler temiz. dr. hep korucan kendşni dedi üşütmüycen dedi bünye yapıyomuş. bugünde dinlenip gelebilirsem yarın iş başı yapcam birazdan eve gidicm. diğer gebelik ise mechul adet oldu ama az oldu 3 günde 2 pet dolmadı. ya hastalıkdan ya üstüne görme ben 2 düşüğümdede üstüne gördüm yarın sabah test yapıcam size neticeyi yazarım.
amiinnnn canım hepinize dua ediyorum Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hoşbuldum kıslar saolunnn azcık iyiyimm perşembe akşamından düne kadar 4 saatte bir ateş ateş yandım ya. tam düşüyo ateş yeniden başlıyo üşüme titreme çok acı çektim.halsiz kaldım.kaç kere acillere gittik. idrar yolunda bakteri çıktı. dün doktora gittim. usg kan idrar tahlili yapıldı şükür böbrekler temiz. dr. hep korucan kendşni dedi üşütmüycen dedi bünye yapıyomuş. bugünde dinlenip gelebilirsem yarın iş başı yapcam birazdan eve gidicm. diğer gebelik ise mechul adet oldu ama az oldu 3 günde 2 pet dolmadı. ya hastalıkdan ya üstüne görme ben 2 düşüğümdede üstüne gördüm yarın sabah test yapıcam size neticeyi yazarım.
maşallah talım rapor patlat ya seni çok ii anlıyorumm dikkat et yorma yorulunca ödevlendirr onlar yapsınn
hicri yılbaşınız kutlu olsun muharrem ayınız da aynı zamanda canlar...
hayırlı günler
ben almama fıstan var diyorsam vardır delirtme beni....:84::84::84:gEÇEN afr DE BENİM İÇİN BÖYLE EMİNDİ FIS OLDUK O YÜZDEN BEKLEMEK LAZIM:) HAYIRLISI:)
dikkat et cnm aman cok erken doğum için kasılmalar erken doğum habercis demi? bizde cumartesi göreceğiz kızımızı bakalım cok özlüorm onu ya sürekli görmek istiyorum
hicri yılbaşınız kutlu olsun muharrem ayınız da aynı zamanda canlar...
hayırlı günler