Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

az kaldı hayatım benm yaramaz kızım eger gününü beklerse subat sonu mart bası ama doktora göre beklemicek gibi sen nasılsın yoktun ne zamandır

evet canım yoktum patronum kızıyordu nete çok fazla giriyoruz diye zaten bende bayramdan sonra çıktım işten şimdi evden çalışıyorum

hadi bakalım bizde dört gözle bekliyoruz yeğenimizi

sor kız içinde kalmasınn olacak bu iş eminim yaaa....

Kız yuvarlanma uşağa bişi olacak.. dikkat et....

Uşaktan yuvarlanıyorum zaten teyzesi şişidi beni bugünlerde çok aldım kilo heralde kabızlık kasık ağrısı bel ağrısı birden geldi hepsi senide görücez bak nasıl yuvarlanacaksın:86:

ah canım inşallah tutmuştur hadi bakalım her ay aynı dert vallaha ne olcak sonumuz bilmiyorum
eşin ne zaman askere gidiyor yada gittimi?

canım benim allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.. bizde yaşayalım bunları inşallah..

maşallah talım rapor patlat ya seni çok ii anlıyorumm dikkat et yorma yorulunca ödevlendirr onlar yapsınn

dikkat et cnm aman cok erken doğum için kasılmalar erken doğum habercis demi? bizde cumartesi göreceğiz kızımızı bakalım cok özlüorm onu ya sürekli görmek istiyorum

ayy hadi bakalım geçmiş olsun kocana söle seni pamuklara sarsın ii baksın inş bebişten bünyen zayıf düşmüştür

Canım çok çok geçmiş olsun dikkat et ya böyle bir rahatsızlığın varsa doktor doğru demiş üşütme hiç ayakların yansada çorabını çıkarma bebiş olunca yazık o da etkilenir ay bu arada testin sonucunu hevesle bekliyorum bakalım ben üç tane hamilemiz olacak dedim ama yüzümü kara çıkarmayın yahu

hicri yılbaşınız kutlu olsun muharrem ayınız da aynı zamanda canlar...
hayırlı günler

Canım maşallah kuzuna rapor alsan aman dikat et hiçbirşey bebeğinden senden kıymetli değilki.

dikkat et cnm aman cok erken doğum için kasılmalar erken doğum habercis demi? bizde cumartesi göreceğiz kızımızı bakalım cok özlüorm onu ya sürekli görmek istiyorum

evet canım erken doğum belirtisi benimde randevum cumartesiydi dayanamadım bide bel ağrım var yürümekte zorlanıyorum ..onada fitil verdi..inşallah zamanında gelirler canım ya zor bi durum

hicri yılbaşınız kutlu olsun muharrem ayınız da aynı zamanda canlar...
hayırlı günler

Sağol canım seninde kutlu olsun.Bugün ne yapmak lazım sen bilirisin de bakalım bana bacım oruç tutamıyoruz malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…