Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ESRA kociş gelmişti yemek hazrıldadım canım bisen cvp vermişin bana canım saol allah bu tedaviyi hemen sonuçlandırsın inş

melisaxx canımm tebrik ederimm bebişin geliyomuş diye okudummmmmm çok sevindim RABBİM HAYIRLI EVLAT İNSAN OLMASINI NASİP ETSİN

iiyis sen napıosun

nolsun tatlım 2çocuk olunca evde yoğun geçiyo haliylae.
eşimi bekliyorum gelsinde halıları kaldırıcaz yarın yıkatmaya veriyorum..
bugünde dr gittim beişimin durumunu öğrenmek için ama sadece keseyi görebildim 15 gün sonra kalp atışlarını dinlicem allahımın izniyle inş.şuan 5+1iz.

Tooxic canımm senin bi ara lekelenmen vardı umarım geçmiştir şimdi uzun süredir yopikten haberim yok geçmişide okumadım çok zamanımı alırr

Iyidir efnan sen nasılsın hiç uğramıyorsun özledim senin o tatlı sohbetini bebiş nasıl cinsiyeti bellimiydi

melisaxx canımm tebrik ederimm bebişin geliyomuş diye okudummmmmm çok sevindim RABBİM HAYIRLI EVLAT İNSAN OLMASINI NASİP ETSİN

evet canımmm çok saol allah razı olsun hayatım,evet bugün dr gittim 5+1mişiz inş sağlıklısıylada kalp atışınıda görürüm.
sen nasılsın tatlım bebiş nasıl.

Ay nebilim melisa ya gerçekten çok merak ettim ne bilim burda konuştuğum kızların çoğunu gördüm ama seni zuhali eflali reyyani ve efnani görmedim ve merak ediyorum

ıyidir efnan sen nasılsın hiç uğramıyorsun özledim senin o tatlı sohbetini bebiş nasıl cinsiyeti bellimiydi

canımm bende çok ösledim ama düzen diye bişeyim kalmadı ki eskidende böyleydi ama daha çok zamanım oluyodu nete girmek için giriyorum bakıyorumm kimse bulunmuyo çoğu zaman birazda radyasyondan korkuorumm biraz fazla oturunca kaburgamda batıyoo mümkün olduğunca az giriyorum bende bebiş erkek canımm bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…