Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet canımmm çok saol allah razı olsun hayatım,evet bugün dr gittim 5+1mişiz inş sağlıklısıylada kalp atışınıda görürüm.
Sen nasılsın tatlım bebiş nasıl.

bende iyiyim çok şükür bebişimde iyi çok şükür teyzesi elinden öper inşallah senin bebişininde güzel haberlerini almaya devam ederiz canımm

Ay nebilim melisa ya gerçekten çok merak ettim ne bilim burda konuştuğum kızların çoğunu gördüm ama seni zuhali eflali reyyani ve efnani görmedim ve merak ediyorum

anladım cnm facem olsaydı ordan görebilirdin ama ben ve eşim sevmiyoruz vardı bi ara ama kapattım ben 2mizinkinide.
bende sizleri merak ediyorum cnm benim.
ama beni bi görsen evli demezsin heralde.

ii çok şükür canımm bak kese orda aslında 6 haftada falan da atıo kalbi ama artık 3 aya kadar 15 günde bir gidersin görürüsün yavrunu allah kucağına almayı nasip etsin alttan bakmadılar dimi

Hıım çok sevindim efnancim hadi hayırlısıyla kucağına al bebeğini
Slm yezi bizden iyilik canım sen nasılsın

ii çok şükür canımm bak kese orda aslında 6 haftada falan da atıo kalbi ama artık 3 aya kadar 15 günde bir gidersin görürüsün yavrunu allah kucağına almayı nasip etsin alttan bakmadılar dimi

ayyy bakmazlarmı be tatlım,üstten gözükmedi alttan batı,benim rahim ters olduğu için gözükmedi.

Hıım çok sevindim efnancim hadi hayırlısıyla kucağına al bebeğini
Slm yezi bizden iyilik canım sen nasılsın

inşallah canımm hepimiz alırız hayırla sağlıkla inşallah yaa sana bii sorucam bişi merak ettim eflalin gerçek ismi ne bi ara topikte bahsi geçmiş çok güzel ismi var falan diye çok merak etmştimm

Hosbulduk Canım... Hamilesin anladıgım kadarıyla cok sevindim. Tebrike derim. Allah analı babalı buyutsun..

yezi hoşgeldin canım
efnan benim kide kızmış inş değişmez çok erken söledi dr

inşallah canımm hepimiz alırız hayırla sağlıkla inşallah yaa sana bii sorucam bişi merak ettim eflalin gerçek ismi ne bi ara topikte bahsi geçmiş çok güzel ismi var falan diye çok merak etmştimm

evet cnm banada özelden atmıştı,ohoooo onun bahsi geçeli çok oldu be tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…