Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

annesi onu hic üzmek istemiyo ama ben hep kendimi böyle birakiveriyorum ya tartisinca bende sevmiyorum bu huyumu ama elimde degil. sanki dünya basima yikilmis gibi oluyo. cünki gecen bütün senem hep byöle sikintilarla gecti o günler geliyo aklima sanki hersey yine gecen seneki gibi olacakmis gibi.

Boşver canım sen eşini çok sevdiğin ve önemsediğin için böylesin aslında doğrusu da bu:) Aiilende görmediklerini görüyorsan yadırgaman gayet normal takma kafana düzelir.

Ferdacim benim eşim güvenlik canım
Evet canım şükür en azından sorunumu biliyorum artık bir ilerleme kaydettim yani iki gün öncesine kadar neden olmuyor diye düşünmekten önüme bakamaz olmuştum şimdi en azından önümü görüyorum

O doktorla bebeklerimizi de göreceğiz ben inanıyorum ne kibar bi adam dimi ama:)

sagol zeynepcim. kizlar ben cikiyorum eve gidicem. yarin grsrz. dua edinde daha cok tartismiyalim kizlar. öpyürium sizi

Ferdacim benim eşim güvenlik canım
Evet canım şükür en azından sorunumu biliyorum artık bir ilerleme kaydettim yani iki gün öncesine kadar neden olmuyor diye düşünmekten önüme bakamaz olmuştum şimdi en azından önümü görüyorum

çok şükür canım çük şükür. inşallah tez zamanda atıcan o misketleride. alıcan yavrunu göbişine. güvenlik güzel bir meslekte saatleri çok dengesiz. zor olur dime. gerçi alışmışsınızdır.

Evet zeynepcim çok güler yüzlü ve konuşurken insanın içini çok rahatlatıyor ben hastanede birşeyin yokmuş gibi yüzüm gülerek çıktım ama gelirken kist filan sorunumun farkına ancak vardım ama yine söylüyorum allah senden razı olsun canım yoksa ben hala birşeyden anlamayan dr larin elinde oyuncak oluyordum

ya varya kusura bakmada canım senin eşin kendi suçlarını bastırmak için senin üztüne geliyo gibi geldi bana,kendisi böyle sağa sola bakarak kadınların çok iyi olanlarıyla karşılaşmamış galibaki güveni kaybolmuş,önce bi kendisine baksın bence,vallahi yazılarını okurken bile çok sinir oldum bune yaa,bence kendisi fıldır fıldır gözleri dönüp bakarken sağa sola başkalarınında sana öyle bakıcaklarından korkuyo ve öyle sanıyo,hiç ezdirme kendini sende tepkini koy,buhaldeyken sana nasıl küfür edebilir yaa,yokmu cnm ailenizde hiç sözünü dinliyeceği bir büyüğü filan nasihat etse...

X