Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımmm çok saol allah razı olsun hayatım,evet bugün dr gittim 5+1mişiz inş sağlıklısıylada kalp atışınıda görürüm.
Sen nasılsın tatlım bebiş nasıl.
Ay nebilim melisa ya gerçekten çok merak ettim ne bilim burda konuştuğum kızların çoğunu gördüm ama seni zuhali eflali reyyani ve efnani görmedim ve merak ediyorum
nolsun tatlım 2çocuk olunca evde yoğun geçiyo haliylae.
eşimi bekliyorum gelsinde halıları kaldırıcaz yarın yıkatmaya veriyorum..
bugünde dr gittim beişimin durumunu öğrenmek için ama sadece keseyi görebildim 15 gün sonra kalp atışlarını dinlicem allahımın izniyle inş.şuan 5+1iz.
Evet efnan devam ama bende pko çıktı ve tedavi olucam kistten dolayı
Esra tooxic kızlarr sizedeselam nasılsınız?
ii çok şükür canımm bak kese orda aslında 6 haftada falan da atıo kalbi ama artık 3 aya kadar 15 günde bir gidersin görürüsün yavrunu allah kucağına almayı nasip etsin alttan bakmadılar dimi
Hıım çok sevindim efnancim hadi hayırlısıyla kucağına al bebeğini
Slm yezi bizden iyilik canım sen nasılsın
ayyy bakmazlarmı be tatlım,üstten gözükmedi alttan batı,benim rahim ters olduğu için gözükmedi.
iis efnanim sen nasılsın canımm
inşallah canımm hepimiz alırız hayırla sağlıkla inşallah yaa sana bii sorucam bişi merak ettim eflalin gerçek ismi ne bi ara topikte bahsi geçmiş çok güzel ismi var falan diye çok merak etmştimm