Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayırdır canım ne oldu

sorma canim ya. sayfa 4222 de yazmistim ilk sorunu. aklimi o karistirirken birde demin öglen tartistik. ben ise bisikletle gidip geliyordumya. simdi burda kar yagdi bir haftadir ya otobüsle yada arkadasimla arabayla gidiyoruz. öglenleri evede gidemiyorum burda kaliyorum. 1 saat zaten. neyse bu ögle arasinda hali bakmaya gidecektik arkadasimla yani esimle önceden konustuk o dedi hatta haliya bak istedigini al diye. neyse kizin lastiginin havasi inmis. e bizde haliciya giderken yolda lastikciye ugradik. lastikci bekletti sonra degistircem falan derken ögle arasi bitti. esim aradi tesadüfen. ciktim napiyon dedi dedim lastikcideyiz haliya falan bakamadik yiyecek birseyde yiyemedik dedim. basti bu küfürü sen kimse sordunda lastikciye gidiyorsun, ne isin var madem o lastikciye gidecek sen kalsaydinya is yerinde falan filan. ama dedim lastik inikti buraya bile inik lastikle geldik dedim. dinlemedi. simdi kizgin bana. benimde icim icimi yiyo. hersey iyi gidiyo derken birde bu cikti basima. sabahtan beri bir dilim ekmekle yarim salatalik yedim anca. hicbirseyde yiyemedim lastik yüzünden zaten canimda istemiyo. ya birde karnima agrilar saplaniyo. agladim demin iste okadar küfür yedikten sonra. kendimi kastigimdan mi acaba?

ya ben niye böyleyim ya. orda telefonda iste yeni is yerine geldik desem ne vard sanki. ama beceremyiorum iste yalan söylemesini. hali cesitleri hosuma gitmedi desem nolcakti sanki. ozaman iste birseycik olmazdi. kafam davul gibi oldu ya

Canım benim salla yaaa erkeleri her an kafaya takmaya değimez sen bişi olmamış gibi davran:) O kıskançlığından yapmıştır. Sayfa 4222de ne anlattın bilmiyorum ama maalesef erkekler böyle öküz oluyolar ne yapcan dayanacan yokmuş gibi davrancan:) Bebeğini düşünyemek ye ve üzme onu annesi:)

annesi onu hic üzmek istemiyo ama ben hep kendimi böyle birakiveriyorum ya tartisinca bende sevmiyorum bu huyumu ama elimde degil. sanki dünya basima yikilmis gibi oluyo. cünki gecen bütün senem hep byöle sikintilarla gecti o günler geliyo aklima sanki hersey yine gecen seneki gibi olacakmis gibi.

kıyamam canım sana erkek milleti bukadar anlayışsız oluyor işte şimdi sen lastikçide falan olunca kıskanmıştır ordan patlak vermiştir sinirleri yatışıunca anlatırsın durumu bende hiç yalan söyleyemem eşime ondan çok kavga ederiz bazen sıkma canını içindeki masum bebişini üzme tatlım ağlamaktan kasılmıştır yavrum orda ondan ağrıyordur kasıkların evdeysen uzat bacaklarını yat bitanem

Yaaa niye kimse yazmıyo?

canım inşallah 9 gün sonra güzel haberlerini alırız ozaman şafak 9dan geri sayım başlasın

gördüğünde kaç haftalık demişti canım

tatlım senin kan gurubun kızamık ve diğer mikroplara karşı bağışıklığın varmı diye tahlil yaptıracak normal yani zatne hamileliğin ilk 3 ayında 15 günde bir kontrole çağırıyo doktorlar

Gözünaydın canım maşaallah oğluna diyesim geldi:)) bol bol ye annesi büyüüsn kuzumuz benimki maşaallah ileri çıkıyor hep tosuncuk mu olack ne:))

sagol canım allah razı olsun evet bende ogluşum diye seviyorum. hem erkek bebkelrini çok seviyorum hemde rüyamda görmüştüm daha hamile kalmadan önce. birde bilmem ne kadar dogru ama benim idrarımın rengi çok açık sarı. açık sarı olunca erkek oluyormuş. cinsiyeti önemli degil aslında saglıklı olsun da sag salim gelsinde yavrularımız gerisi önemli degil.

sen iyice b.kunu cikarttin bu isin, sana orda kalmana izin veriyoruz diye diyo. e napim yani karda bisikletle gidip düseyim mi? motorla gelip üsüteyim mi napim yani. otobüsle gelsemde öglen eve gidemicem.

tatlım senin kan gurubun kızamık ve diğer mikroplara karşı bağışıklığın varmı diye tahlil yaptıracak normal yani zatne hamileliğin ilk 3 ayında 15 günde bir kontrole çağırıyo doktorlar

canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

amin canım cümlemize inşallah.

Yatıyorum canım şuan ay ne bilim ya yemek yerken birden belime ağrı girdi uyandım midem de ağrımaya başladı yani böyle

Amin kız bana da dua et zaten bugün esrada hamilelik fikrimi canlandırdı ayyyy ne olurdu gebiş olsam şimdi şafak 9

ay kuzum etmezmiyim hepinize ediyorum. olacak sabredin allahın izniyle. zamanını bekliyor kuzularımız. sen düşünme bu 9 günü hiç takma varsada yoksada üzme kendini inşallah vardır. ama önemli olan sensin sen olmazsan bebişte olmaz. kendine iyi bak pes etme adet olacagın güne kadar atla kocanın üstüne

canım hoşgeldin tanıtsana kendini biraz en doğru yere geldin bizim site çok uğurlurdur inşallah tez zamanda hamile kalırsın tatlım
Çok teşekkür ederim .. Saolun uğurlu olduğuna inandıgım bi sayfadayım .. 7 aylık evliyim , 21 yaşındayım ,Muhasebeciyim Kendi iş yerimizde 2 sene çalıştım şuanda çalışmıyorum.

Kızlar bende kaçar yemek yapmam lazım eşim akşam saat 5.30 da işe gidiyor bende hemen buraya gelirim

canım benim çok şükür sorunun belli olmuş. inşallah tedavini olursun ve sende çooook yakında bende hamişim diye koca bir ilan verirsin burdan. seniğn kocan ne iş yapıyorki herkezin işten çıktıgı saatte işe gidiyor çok merak ettim

Ferdacim benim eşim güvenlik canım
Evet canım şükür en azından sorunumu biliyorum artık bir ilerleme kaydettim yani iki gün öncesine kadar neden olmuyor diye düşünmekten önüme bakamaz olmuştum şimdi en azından önümü görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…