Selam kızlar bizde geldik nasılsınız yeni haber var mı sabahtan beri?
hoşgeldin tatlım ne günaydını kız akşam oldu
tatlımmm yeni uyandım tel sesinede ondan günaydın dedimm...
kızlar çocuklarımı okula götürürken bugün oğlumun ayağı inşaatın bir demirine takılıp düşmezmi,ağzından burnundan kan geldi elleri yüzü sıyrıldı üstümüz hep kan oldu bi görseydiniz halimizi bayılcaktım nerdeyse,okula yakındık hemen girdim mutfaktan buz alıp koydum ama oğlum nasıl ağlıyodu ben panik oldum bi yandan allahtan arkadaş vardı yanımda o sakinleştirdi beni,geri getirdim çocuğumu eve,sonrada dr gittik kardeşini görmey mutlu oldu biraz ama çok kötü oldu yüzü çocuğumun öğretmenleri filan,bu çocuk çok ilgi çekiyo sınıfta annesi sen bunu okumadan yollama okula dedi,oğluşumunda maşşallahı var gerçekten kızlar boyuna göre yapılı,uzun ve geniş,saçları sarı mantar kafa,çok seviliyo gerçekten.
rabbim neyseki beterinden korudu..kızımda okulda oda çok üzüldü.cnlarım benim. şimdi babası aradı söyledik çok üzüldü en sevdiği tatlıyı alıcakmış şimdi gelirken..işte böyle kızlar çok panikledim bugün çooook.
geçmiş olsun cnm bu arada delikanlı nasıl iimi şimdi
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
diyydeeem beşiktaşdan enrden aldın hacım sen..ne kadandı kılosu
kızlar çocuklarımı okula götürürken bugün oğlumun ayağı inşaatın bir demirine takılıp düşmezmi,ağzından burnundan kan geldi elleri yüzü sıyrıldı üstümüz hep kan oldu bi görseydiniz halimizi bayılcaktım nerdeyse,okula yakındık hemen girdim mutfaktan buz alıp koydum ama oğlum nasıl ağlıyodu ben panik oldum bi yandan allahtan arkadaş vardı yanımda o sakinleştirdi beni,geri getirdim çocuğumu eve,sonrada dr gittik kardeşini görmey mutlu oldu biraz ama çok kötü oldu yüzü çocuğumun öğretmenleri filan,bu çocuk çok ilgi çekiyo sınıfta annesi sen bunu okumadan yollama okula dedi,oğluşumunda maşşallahı var gerçekten kızlar boyuna göre yapılı,uzun ve geniş,saçları sarı mantar kafa,çok seviliyo gerçekten.
rabbim neyseki beterinden korudu..kızımda okulda oda çok üzüldü.cnlarım benim. şimdi babası aradı söyledik çok üzüldü en sevdiği tatlıyı alıcakmış şimdi gelirken..işte böyle kızlar çok panikledim bugün çooook.
Canım geçmiş olsun oğluna Allah kötüsünden korumuş yaraları için iz kalmasını istemiyorsan elma suyu sür hergün canım yatarken sür iz kalmaz,bebeğin nasılmış kaç haftalık?
ayyyyy canım çok üzüldüm ya gerçekten çok ama çok geçmiş olsunnnnnn rabbim bidaha yaşatmasın verilecek sadakası varmış yavrumun şimdi nasıl iyimi peki
öylemii tmm canım uygularım çok saol,bebişimde teyzesi 5 haftalıkmış yarım santimmiş,kalp atışı oluşmadığı için 15 gün sonra tekrardan gel dedi,ufff en korktuğum şeyi yaptı alttan baktıda gördü karından gözükmedi.
Oy maşaallah canım niye korkuyorsun banada alttan baktı onun bir zararı yok öyle olsaydı eşinle ilişkiye girincede olurdu bak bize sapasağlamız teyzesi:))
Melisimmmmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnn
eflalim sabah işlerim vardı biraz kuşum yaaa sen nasılsın bakim