Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Melisimmmmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnn
eflalim sabah işlerim vardı biraz kuşum yaaa sen nasılsın bakim

İyiyim canım cumartesi gittik doktora bebişim iyi maşaallah ama doktor iyi kazıkladı bu sefer 100 lira aldı bende sinirlendim daha gitmiycem özeline diye hastaneye gidicem bundan sonra eşim saçmalala gideriz dedi ama bende hamdolsun sıkıntım yok sırf doğuma girsin diye gidiyorum yoksa hastanedeki uıltrasondada aynı bakıyorlar eşime diyorum ebelerle aranı iyi tut diye:)) pazar günüde sosyet pazarına giitk hastane çıkışı aldım kuzuma yedek bir tane daha alıcam birde civilden sipariş verdik bişeyler mutluyum anlıycan.

canlarım hepiniz çoooook çooook sagolun. gittim tekrar doktora iyi de oldu test filan yapmadı doktorum. kalp atışı gözğmle gördüm bu defa ve sesinide duydum maşallah yavruma. kurban olurum ama geçen gitmemde 6 hafta 2 günlük demişti şimdi yine 6 hafta 6 günlük dedi. olsun yavrum sagolsun birşeycik istemem. allahım çok şükür. tıkır tıkır atıyordu kalbi maşallah maşallah yavruma benim. allahım tüm isteyenlere nasip etsin. hamiş canlarıma da kendilerine ve yavrularına saglık versin. amin

iyiyim canım cumartesi gittik doktora bebişim iyi maşaallah ama doktor iyi kazıkladı bu sefer 100 lira aldı bende sinirlendim daha gitmiycem özeline diye hastaneye gidicem bundan sonra eşim saçmalala gideriz dedi ama bende hamdolsun sıkıntım yok sırf doğuma girsin diye gidiyorum yoksa hastanedeki uıltrasondada aynı bakıyorlar eşime diyorum ebelerle aranı iyi tut diye:)) pazar günüde sosyet pazarına giitk hastane çıkışı aldım kuzuma yedek bir tane daha alıcam birde civilden sipariş verdik bişeyler mutluyum anlıycan.

oy yerim ben onu büyümüşmü kuzummmm cicileriniz de hayırlı olsun tatlım hastane çıkışı bencede 2 takım olmalı

vallahi inanırmısın cnm,eşimle bile ilişki yaşamıyorum korkuyorum zarar olur diye,neyseki dr gittimya şimdi içim rahat bide şu kalp atışını duysaydım,bekle şimdi 15 gün....
bu arada halıcıyıda aradım sabahta halılarımı veriyorum yıkatmaya yavaştan yaparım artık,vileda altım eğilip kalkmıyim diye.

Korkma canım içini rahat tut ben başından beri iyi düşünüyorum hep zaten bişey olsa doktor uyarır ilk bir ay bize ilişkiden uzak durun demişti benim sancım oluyordu adet sancısı gibi sonrasında da sert ilişki yok dedi:)) gayet iyiyiz yani hatta normalde ağrım olıuyor ilişkiden sonra geçiyor:)) sen iyi düşün hep olumsuz düşünme temizliktede sakin ol gözün dönmesin benim gibi yavaş yavaş yaparsın ilk üç ay dikkat ettin mi tamam sen de biliyorsun.

canlarım hepiniz çoooook çooook sagolun. gittim tekrar doktora iyi de oldu test filan yapmadı doktorum. kalp atışı gözğmle gördüm bu defa ve sesinide duydum maşallah yavruma. kurban olurum ama geçen gitmemde 6 hafta 2 günlük demişti şimdi yine 6 hafta 6 günlük dedi. olsun yavrum sagolsun birşeycik istemem. allahım çok şükür. tıkır tıkır atıyordu kalbi maşallah maşallah yavruma benim. allahım tüm isteyenlere nasip etsin. hamiş canlarıma da kendilerine ve yavrularına saglık versin. amin

ayy cnm benim çok sevindim yaa ne kadar güzel bir duygu dimi rabbim herkeze yaşatsın,bende bugün gittim 5 haftalık dedi,ama kalp atışını duyamadım henüz oluşmadığı için,yarım santimmiş boyu,senin kaç santimmiş cnm.

ben sana msj çektim face yazdım cvp vermedin ben sana küstümmmmmmmmm
buldum tatlım beşiktaştan aldım

Canım benim mesajını aldım çoooook teşekkür ederim ama kimseye cevap veremdim çünkü kont. yoktu eşimde yoktu evde:KK43: Facede yazdığını da valla görmedim küsme bana:KK43: Zaten depresifim işte evde orda burda hiçbişi yolunda gitmiyo sizde küserseniz kendimi saçlarımdan tutup asacam:KK43::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35: aynen bööööle:KK43:

Gözünaydın canım maşaallah oğluna diyesim geldi:)) bol bol ye annesi büyüüsn kuzumuz benimki maşaallah ileri çıkıyor hep tosuncuk mu olack ne:))

Korkma canım içini rahat tut ben başından beri iyi düşünüyorum hep zaten bişey olsa doktor uyarır ilk bir ay bize ilişkiden uzak durun demişti benim sancım oluyordu adet sancısı gibi sonrasında da sert ilişki yok dedi:)) gayet iyiyiz yani hatta normalde ağrım olıuyor ilişkiden sonra geçiyor:)) sen iyi düşün hep olumsuz düşünme temizliktede sakin ol gözün dönmesin benim gibi yavaş yavaş yaparsın ilk üç ay dikkat ettin mi tamam sen de biliyorsun.
evet cnm yavaş yavaş yapıcam bende,eşim ben yardım ederim dedi:44:iyi etsin bakalım,rabbim herkezin yardımcısı olsun inş.

canım benim mesajını aldım çoooook teşekkür ederim ama kimseye cevap veremdim çünkü kont. Yoktu eşimde yoktu evde:KK43: facede yazdığını da valla görmedim küsme bana:KK43: zaten depresifim işte evde orda burda hiçbişi yolunda gitmiyo sizde küserseniz kendimi saçlarımdan tutup asacam:KK43::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35: Aynen bööööle:KK43:

tamammmmm küsmedim ama şimdi çıkmam lazım kuşum sonra yine girerimmm

Canım benim mesajını aldım çoooook teşekkür ederim ama kimseye cevap veremdim çünkü kont. yoktu eşimde yoktu evde:KK43: Facede yazdığını da valla görmedim küsme bana:KK43: Zaten depresifim işte evde orda burda hiçbişi yolunda gitmiyo sizde küserseniz kendimi saçlarımdan tutup asacam:KK43::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35: aynen bööööle:KK43:

Kız sinirlenme sakin ol oku kendine manevi konulara yönel böyle durumlarda sakinleşirsin,benim koca beni kızdırınca daha güzel namaz kılıyorum:)))

Kızlar bende kalkıyım sizden ayrılmak zor ama yemeğimi koyuyum ezanda okundu zaten eşim gelir bahane çok yani:))

canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Kız sinirlenme sakin ol oku kendine manevi konulara yönel böyle durumlarda sakinleşirsin,benim koca beni kızdırınca daha güzel namaz kılıyorum:)))

Benim koca da akşam bana bu yönlenmeyi yaptı ve ben hala başlayamadım namaza yaaa:KK43:

canım kötü düşünme rabbimin izniyle görürsün ve duyarsın inş. bebeğini ve kalbinin atışlarını benimde ilki düşmüştü bunda çok korkmuştum ama rabbim sayesinde hamdolsun bak güzel gidiyor herşey iyi düşün iyi olsun canım

canım bi kere olan herzaman olmak zorunda değil unutma allah yaşatmasın inşallah dua et allah uzun ömürlüsünü nasip etmiş olsun bana da bi çocuuuuuuukkkkk mümkünse takma okadar olan olmayan herşeyde var bi hayır

gördüğünde kaç haftalık demişti canım

ferdaaa seni endişelendirmek istemeediiim.benimkii testlere acılıyetımız yok bı dahakı geldıgınde ısterız demıstı.ff ccok gamsız benım bu doktorum.senınkı onden ıstedı demekkı..merak etme hııc.emın ol hıc bı doktor bu dusundugun gıbı senı endıselendırmemek ıcın soylememezlık etmez..hepsı en ufak bı ıhtımalde olsa en kotusunu soyluyorlar zaten..persembe dedıyse az sabret git bakalım gununde..ondan sonra araya eepeey zaman gırecek .gitmene kadaar ölüyorsun merakten

tatlım senin kan gurubun kızamık ve diğer mikroplara karşı bağışıklığın varmı diye tahlil yaptıracak normal yani zatne hamileliğin ilk 3 ayında 15 günde bir kontrole çağırıyo doktorlar

ayy cnm benim çok sevindim yaa ne kadar güzel bir duygu dimi rabbim herkeze yaşatsın,bende bugün gittim 5 haftalık dedi,ama kalp atışını duyamadım henüz oluşmadığı için,yarım santimmiş boyu,senin kaç santimmiş cnm.

maşallah senin yavrunada benimki de 9,1 mm yazıyor.amin allahım tüm isteyenlere nasip etsin. inş
p

X