Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız mehtap senden sonra benim yumurta 44mm oldu sonra klomen kullandım ve 4 yumurta oldu onlarda 19 18 16 ve 8mm di diğer dr tamam geçti bir daha gelmene gerek yok dedi

aman bu doktorlara hiç belli olmuyor vallaha iyi bir doktor bulmak türkiyede çok zor allahtan ben doktor sorunu yaşamıyorum kadın konuşurken bile rahatlatıyor insanı herşeyin hayırlısı canım pko varsa daha kolay tedavi inşallah biran önce olur

Canım ben üç ay kaşık ağrısı çektim ve bir kaç yıldır çok adet ağrısı çekiyordum neyse dr gebelik için gittim karnımdan utrasonla bakacakti ve benim karnında kıllar çıktı 3 ay öncesin de onu gördü dr koluma da baktı kıllanma var dedi sonra şiddetli adet ağrısı çekiyormuşun diye sordu evet deyince kisti de gördü ve kist dedi

şişmanlaaaar napıosunuz..

aşk sarhoşu olmak istiyor dscopur sunger esraersoy evhan kmehtap zeliha1308 ebrar63 PrensesinUykusu
herkeeşş iimii.
sensin şişman biz iyiyiz tatlum çok şükür rabbime siz nasılsınız bakayım

kız bu ne hamaratlık böyle maşallah dilini ısır nazar değdirme kendine

bende kızken yumurtalıklarımda mınyon vardı apandist ameliyatı olunca dr farketmişti sonra evlendim bi de kızım var acaba tekrarlar mıdiye aklıma takılıyo işte

sende sorun ne kaç yıldır bekliyosun

ben yaklaşık 4 yıllık evliyim çocuk istemiyordum çünkü çalışıyordum kayınvalidem bakacak durumda değil biraz rahatsız ben almanyadan geldim buraya annemler oradaydı daha mayısta kesin dönüş yaptılar sen çalış ben çocuğuna bakarım dedi ozamanda doğum kontrol hapını bıraktım ama 90 gün adet olamadım zar zor söktürü ile azcık bişe gelmişti sonra doktor yumurtlama sorunu yaşıyorsun dedi klomen verdi fayda etmedi bidaha adet olunca gel kist varmı diye bakalım yine klomen vereyim 2kat dozla dedi ama ben gitmedim onun üstüne 60 gün sonra kendiliğimden adet oldum şimdide en son 8 gün önce oldum 39 gün arayla herhalde artık adetim düzene giriyor yavaş yavaş ilerki aylarda gitmeyi düşünüyorum tekrar doktora şimdilik ateş ölçme sistemine geçtim bide ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum

süngerbobum benım gormemısım valla kusura kalma iiz nolsun..seni sormalı..

ebrarım ben dogustan şişmanım hahahahah...canım gidiyorum gelıyorum işler yogun arada okuyabılıyorum aklım burda kalıyor..

dscikim masallah bu ne enerji..bende cumartesı gaza gelmıstım hatta iş yapacam dıye gerı yazamadım bılem sıze..

mettapciim.ben taa bayramdan once gormustum bebişimii kıza benzıyor demıstı..bu cumartesı tekrar gıdecem bakalım kısmet yıne gorurum ınsallah.sen nassın ota devammı..

evhan cicim slmlar moralın ii masallah bugun..

işte arada geliyolar bacım yaaaa sorma

sonunda gördün ya o bana yeter kepeklim benim

hamile almak için uyguladığınız bi kür varmı varsa banada anlatın bende uygulamaya kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…