afferin gız sanaaaaa senden iyiii becerikli garı olur valla
afferin kız sana maşallah becerikli karısın
Kız mehtap senden sonra benim yumurta 44mm oldu sonra klomen kullandım ve 4 yumurta oldu onlarda 19 18 16 ve 8mm di diğer dr tamam geçti bir daha gelmene gerek yok dedi
şişmanlaaaar napıosunuz..
aşk sarhoşu olmak istiyor dscopur sunger esraersoy evhan kmehtap zeliha1308 ebrar63 PrensesinUykusu
herkeeşş iimii.
hsg banada doktorum önerdi tüplerimin tıkalı olup olmadığına bakacak ama ben acele etmedim beklemedeyim
didemcim izin almak sorun bizde bende bian önce gitmek istiyorum ama olmuyor işte
arada geliyolar işte yapıyom ama bundan sonra böle olucam ama yoksa birikip birikip başıma kalıyo
sensin şişmanşişmanlaaaar napıosunuz..
aşk sarhoşu olmak istiyor dscopur sunger esraersoy evhan kmehtap zeliha1308 ebrar63 PrensesinUykusu
herkeeşş iimii.
dün akşam bi çalışkandım kızlar 9 da ütüye bi başladım 11 e kadar bütün ütümü bitirdim sonra mutfağa girdim bugün için yemek yaptım salatayı bile doğrayıp dılaba attım 2 makine çamaşır serdim sonraa turşuların kaplarını değiştirdim sularını süzdüm sonraaa meyvelerimi yıkadım yerleştirdim vay beeee kendime inanamadım saat 1 e kadra hallettim hepsini
Canım ben üç ay kaşık ağrısı çektim ve bir kaç yıldır çok adet ağrısı çekiyordum neyse dr gebelik için gittim karnımdan utrasonla bakacakti ve benim karnında kıllar çıktı 3 ay öncesin de onu gördü dr koluma da baktı kıllanma var dedi sonra şiddetli adet ağrısı çekiyormuşun diye sordu evet deyince kisti de gördü ve kist dedi
sende sorun ne kaç yıldır bekliyosun
yardıma geleyim canım sen doğur ben işni yaparım
sensin şişmanBiz iyiyiz tatlum çok şükür rabbime siz nasılsınız bakayım
kız bu ne hamaratlık böyle maşallah dilini ısır nazar değdirme kendine
süngerbobum benım gormemısım valla kusura kalma iiz nolsun..seni sormalı..
Ebrarım ben dogustan şişmanım hahahahah...canım gidiyorum gelıyorum işler yogun arada okuyabılıyorum aklım burda kalıyor..
Dscikim masallah bu ne enerji..bende cumartesı gaza gelmıstım hatta iş yapacam dıye gerı yazamadım bılem sıze..
Mettapciim.ben taa bayramdan once gormustum bebişimii kıza benzıyor demıstı..bu cumartesı tekrar gıdecem bakalım kısmet yıne gorurum ınsallah.sen nassın ota devammı..
Evhan cicim slmlar moralın ii masallah bugun..
süngerbobum benım gormemısım valla kusura kalma iiz nolsun..seni sormalı..
ebrarım ben dogustan şişmanım hahahahah...canım gidiyorum gelıyorum işler yogun arada okuyabılıyorum aklım burda kalıyor..
dscikim masallah bu ne enerji..bende cumartesı gaza gelmıstım hatta iş yapacam dıye gerı yazamadım bılem sıze..
mettapciim.ben taa bayramdan once gormustum bebişimii kıza benzıyor demıstı..bu cumartesı tekrar gıdecem bakalım kısmet yıne gorurum ınsallah.sen nassın ota devammı..
evhan cicim slmlar moralın ii masallah bugun..
kız geldiler işte bende anlamadım ısırdım ahanda dilimiiiii
canımsıkılıyooooooooooooooo işim çok yapasım yokkkkkkkkk